نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
Oversell از زمانی آغاز شد که سیستم های مجازی سازی مثل VMWare این فرایند رو فعال کردند ...
به نقل از دوستان "آلت جرم محیا هست ... اگر قرار بود استفاده نشه ...." !
سیاست قیمت گزاری مربوط به سرویس دهنده هست، من دوست دارم کلاً ضرر کنم چون مشکل مالی ندارم و قصدم از تجارت پول در آوردن نیست بلکه کسب اعتبار هست (تنها برای مثال عرض می کنم) ولی شخصی تنها به دنبال درامد زایی هست، پس نمیشه به این مورد خورده گرفت!
اما بحث صحیح یا غلط بودن این عمل فکر می کنم منطقی نباشه چون هیچ وقت از دیوار مردم بالا رفتن کار صحیحی نیست، چیزی که غلط هست جای بحث نداره، غلط هست!
کولو کردن راه خوبی هست ولی به شرطی که قواعد کار رعایت بشه، دیتاسنتر های بزرگی هستند که قیمت هاشون چندین برابر دیتاسنتر های دیگه هست، همون سخت افزار رو ارائه می کنند ولی قیمت ها حداقل دو برابر دیگران هست، چرا ؟
چون target market ایشان کاربران premium هست و هدف ایشان ارائه سرویس های premium ... پس اگر ازشون خرید می کنید نباید به قیمت هاشون ایراد بگیرید ... نهایتاً میتونید سرویستون رو به جای دیگه منطقل کنید که باب میل شما هست از نظر قیمتی.
همینطور دیتاسنتر های دیگری هستند که قیمت های پایینی ارائه می کنند و به همون نسبت سرویس میدند، اگر از سطح سرویس راضی نیستید به دیتاسنتر های premium نقل مکان کنید و با پرداخت هزینه بیشتر از سرویس premium لذت ببرید ...!
در کل این بحث پیچیده تر از یک تاپیک و نقد و بررسی توسط یک یا چند نفر در یک محیط محدود مثل یک انجمن هست ... بهتر هست بیشتر تحقیق بشه.
با تشکر.