با توجه به آمدن فصل تعطیلات و روی کار آمدن وب سایت های جدید و افزایش کاربران وب ایران ، و همینطور رقابت روز افزون وب سایت ها ، این سمینار برگزار گردید!هزینه این سمینار با توجه به توان مالی وب مستر ها تعیین گردیده است!
از برخورد جناب سپیدنام واقعا در تعجب هستم ، فضای کاری رقابتی هست و همینطور ظاهرا فقط ایشون می پندارند که خودشون سئو میدونند چیه؟!
اگر بخوایم این کار رو کپی بدونیم پس من باید از خیلی ها شکایت کنم و بگم کپی کردم!
به طور مثال من میام فروش ویژه سرورمجازی از سوئیس با پهنای باند بسیار بالا میزارم، فردای روز تاپیک من شرکت دیگری با همون مورد با اندکی دست کاری تاپیک میزنه از همون کشور و تقریبا همون پلن ها؟!
من باید بیام بگم ایشون از من کپی کرده ؟! فضای کار رقابتیه هم من شکرخدا فروش خودمو دارم و هم اون شرکت!
متاسفانه این برخورد نوعی بی ادبی به تیم برگزارکننده هست و این که ایشون خیلی سرشونو بالاگرفتن ! فردی که از توان خودش شکی نداره باید به دنبال رقیب باشه، از قدیم گفتن هر کس بار علمیش بیشتره سرش پایینتره و تواضع داره!این کارها نوعی بچه بازی وناجوانمردانه هست که شما بخواید با اهانت رقیبتون رو سرکوب کنید!