تیتان وب (میلاد مالدار) ، ورودت رو به انجمن تبریک می گم .
یوزر جدید مبارک!
خوش اومدی،
اومدی کــلاه برداری یا کاسبی کنی؟
پول دامنه نده چون فایده نداره
هر جا باشی در آوردن آمارت کار راحتیه!
موفق باشی![]()
تیتان وب (میلاد مالدار) ، ورودت رو به انجمن تبریک می گم .
یوزر جدید مبارک!
خوش اومدی،
اومدی کــلاه برداری یا کاسبی کنی؟
پول دامنه نده چون فایده نداره
هر جا باشی در آوردن آمارت کار راحتیه!
موفق باشی![]()
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
آقا محسن سلام
میشه توضیح بدید قضیه چیه ؟
این آقا تایید نمیشن ؟
سلام با اجازه آقا محسن ، اگه آقا محسن درست حدس زده باشن ایشون قبلا با سایت های Cpanel.ir و ParmisData.ir سرویس هایی ارائه دادن که کاربران ناراضی بودن .
واقعا اگه ایشون آقای مالدار باشن جای خجالت داره .
من از دامین هویز گرفتم به نام مالدار نبود
remarks: (Domain Holder) milad safaee
remarks: (Domain Holder Address) North Hafez st., Pezeshk pour alley, No. 721, Tehran, Tehran, IR, Tehran, Tehran, IR
با این حال حتما آقا محسن یه چیزی دیده که عرض کرده !
راستی محسن جان اون دوتا یوزر قبلیشون رو مدیران انجمن حذف کردند یا نــه ؟
ممنون
متشکرم بایت اطلاع رسانی
سایر دوستان نظری یا کمک و راهنمایی ندارن ؟
تاپیک این آقا آپدیت شد : http://www.webhostingtalk.ir/f129/25991
موفق باشید.
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
خواهش .
یه زمانی گیگفا براتون پرداختش رو انجام میداد (اگه از بایت هاست می خواستید ریسلر هاست رایگان بگیرید) ولی الان فکر کنم انجام نمی دن.
درباره این سرویس ها والا ویستا پنل خیلی ضعیفه و داخل پنل ادمین ، زیاد تبلیغ می زارن.
اگه می خوای کار حرفه ای کنی خودت یه وی پی اس می تونی بگیری و دایرکت ادمین روش نصب کنی و هاست بدی.
اینطوری بهتره . در ضمن این کارا مسائل امنیتیش هم مهمه. چون رایگان هست هر کسی می تونه عضو بشه و هاست بگیره و شل آپلود کنه و ... و .... دسترسی به سایت موقتا مقدور نمی باشد.... و ... خداحافظ هاست رایگان ، برم سراغ یه کار بهتر ... . حالا منی که از شما هاست فری گرفتم و سه ماه رو سایتم کار کردم می مونم که چیکار کنم...
موفق باشی.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
راهنماییتون خیلی عالی و کامل بودخواهش .
یه زمانی گیگفا براتون پرداختش رو انجام میداد (اگه از بایت هاست می خواستید ریسلر هاست رایگان بگیرید) ولی الان فکر کنم انجام نمی دن.
درباره این سرویس ها والا ویستا پنل خیلی ضعیفه و داخل پنل ادمین ، زیاد تبلیغ می زارن.
اگه می خوای کار حرفه ای کنی خودت یه وی پی اس می تونی بگیری و دایرکت ادمین روش نصب کنی و هاست بدی.
اینطوری بهتره . در ضمن این کارا مسائل امنیتیش هم مهمه. چون رایگان هست هر کسی می تونه عضو بشه و هاست بگیره و شل آپلود کنه و ... و .... دسترسی به سایت موقتا مقدور نمی باشد.... و ... خداحافظ هاست رایگان ، برم سراغ یه کار بهتر ... . حالا منی که از شما هاست فری گرفتم و سه ماه رو سایتم کار کردم می مونم که چیکار کنم...
موفق باشی.
قطعا روی پیشنهاد و حرفی که زدید فکر میکنم
خیلی ممنونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)