دوست عزیز آب سرد بدم خدمتتون؟!
شما چرا اینقدر عصابی هستید؟! ریلکس باشید داریم باهم بحث می کنیم
من خودم به شخصه تجربه کار در همین واحد های فنی آوری اطلاعات یکی از نهادهای دولتی رو دارم!
و می تونم بهت اطمینان خاطر بدم که در ادارات و شرکت ها از این خبرا نیست! تو وزارت خونه قضیه فرق داره! و من هم ندیدم جایی گفته باشن وزارت خونه ای مشتریشونه!
بعدشم شما چرا اینقدر هیستریک برخورد می کنی؟ پست من و کامل بخون... شاید سرویس های داخلیشون از خدمات ایران سرور استفاده می کنه... شاید یکی از نهادهای وابستشون خدمات میگیره...شاید اصلا هاستینگ ندارن مثلا از خدمات مدیریت سرورشون استفاده می کنن! و هزار تا از این شاید های دیگه... به هر حال شما نمی تونی تنها به این دلیل که آیپی سایتشون در فلا دیتاسنتره بگی اینا مشتری ایران سرور نیستن و دارن دروغ میگن! مگه میهن نیک گفته فلان جا و فلان جا مشتری منه کسی گفته نه نیست؟!
هر کسی نحوه دفاع شما و پاسخ هاتون بخونه به راحتی می تونه تشخیص بده که چقدر مغرضانه داری با کوبیدن ایران سرور مهین نیک و مطرح می کنی مثلا!
ضمنا دلت و هم زیاد به این دستورالعمل ها و غیره هم خوش نکن... انگار تو این مملکت زندگی نمی کنی تو... چند تا سایت دولتی معرفی کنم که ایران نیستن؟!! چندتا؟!!!
واقع گرا باش!
در باب اون جمله آخر که ذوق زده شدی باید به استحضارت برسونم که دفتر ریاست جمهوری () و نمی دونم اما بیت رهبری و می دونم که مشتریشونه تو هم بدونی بد نیست
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
در نهایت کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو زده به خواب...خیر!
بحث من شما به نتیجه ای نمیرسه بنابراین ادامه ندیم بهتره...
شما حرفای راستتو زدی من دروغامو گفتم!
قضاوت با اذهان عمومی!
![]()