چند ماه پیش یکی از دوستان که اتفاقاً یکی از عضوهای همین فروم هم بود به من پی ام داد و خواست که وی پی اسش رو به من واگذار کنه
مشخصات وی پی اسش رو به من داد و گفت که چند هفته هست که وی پی اسش مشکل داره و بخاطر اینکه خارج از ایران هست فقط از طریق ایمیل با پشتیبانی ارتباط داره نمی تونه...
بخاطر همین خواست که من کل اطلاعاتش رو انتقال بدم به سرور خودم که مشکلی برای عضوهاش پیش نیاد بعد از اون هم قرار شد در اولین فرصت من کل اطلاعات رو انتقال بدم
من شروع کردم به بک آپ گرفتن، 2و3 ساعت برای یک بک آپ 100 مگابایتی گذشت و خبری نشد! مجبور شدم بیخیال بشم و خوابیدم!
ساعت 9 صبح دیدم ایمیل اومده و خوشحال و شاد رفتم که اطلاعات رو انتقال بدم (البته کل سایت ها تا اون زمان هم down بود فقط از طریق آی پی دسترسی داشتم) خوب رفتم بک آپ رو بفرستم public_html و انتقال بدم در کمال ناباوری دیدم کل سرور و همه چیز down شد
با همین شماره ایرانسل اعتباری خط 5 تومانی تصمیم گرفتم با شما تماس بگیرم با شماره (0912-586-3039)
گفتم این وی پی اس مشکل داره و از شما شنیدم که این وی پی اس 200 هزار تومان بدهی داره و خودمون خاموش کردیم من هم گفتم کاملاً صحیح (چون خبر نداشتم) و قطع کردم
ادامه داستان در پست بعدی:shifty: