-
ارائه هاست رایگان در هاستینگ نامحدود
سلام:
دوستان من یک شرکت خدمات اینترنتی دارم که میخوام به مشتریام یه حالی بدم و به همشون 1 گیگ هاست رایگان بدم و خودم یک هاست لینوکسی نامحدود دارم باید بگم که ریسلر نیستش هاست اشتراکیه
میخوام هرکدوم از کاربرا بتونه به سی پنل خودش بره و هرکاری که میخواد رو بکنه و سایتش رو میزون کنه آیا امکانش هست که ریسلر نخرم و بجاش یه اسکریپتی یا یچیزی که دوستان میدونن بهتره انجام بدم.
ممنون میشم اگه جوابم رو بدین
-
تعداد تشکر ها از mohsenlangar به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2011 00:53
# ADS
-
پاسخ : ارائه هاست رایگان در هاستینگ نامحدود
روی ریسلر میتونی این کار رو انجام بدی
-
تعداد تشکر ها از goldcom به دلیل پست مفید
-
تنها راهش رسیلر هستش وگرنه باید آپلود سنترش کنی
-
تعداد تشکر ها از savalanhost به دلیل پست مفید
-
سلام:
مرسی که جواب دادین یعنی اصلا راه نداره باید حتما ریسلر گرفت
-
تعداد تشکر ها از mohsenlangar به دلیل پست مفید
-
بله راهی نیست
مگر اینکه ادون دامین بزنی به هر کدوشمون یه اسکریپت نیوک یا وردپرس نصب کنی وگرنه نمی تونی کنترل پنل بدی
رسیلر خواستی در خدمتم آی دی من help.savalanhost
-
تعداد تشکر ها از savalanhost به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
آره فقط میتونی از ریسلر استفاده کنی ولی چرا 1 گیگ میخوای بدی 100 مگابایت کافیه واسه یه سایت معمولی .
به زودی با قدرتی بیشتر در خدمت شما خواهیم بود.
-
تعداد تشکر ها از WEBSTAR به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
دوست عزیز ، ریسلر بگیری راحت تره ولی باید با مدیر سرورت صحبت کنی در مورد اینکه میخوای هاست رایگان بدی ، بعضی ها گیر میدن قبل از خرید حتما ازشون سوال کن .
موفق باشید
[●] شرکت توسعه سامان نـیماد [●]
ارائه دهنده خدمات هاستینگ، طراحی سایت، پیام کوتاه
نیماد
-
تعداد تشکر ها از nima17701 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
میتونی سیستم وبلاگ دهی نصب کنی.بهشون وبلاگ به همراه فضای آپلود بدی.
-
تعداد تشکر ها از hamnafas به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
mohsenlangar
سلام:
دوستان من یک شرکت خدمات اینترنتی دارم که میخوام به مشتریام یه حالی بدم و به همشون 1 گیگ هاست رایگان بدم و خودم یک هاست لینوکسی نامحدود دارم باید بگم که ریسلر نیستش هاست اشتراکیه
میخوام هرکدوم از کاربرا بتونه به سی پنل خودش بره و هرکاری که میخواد رو بکنه و سایتش رو میزون کنه آیا امکانش هست که ریسلر نخرم و بجاش یه اسکریپتی یا یچیزی که دوستان میدونن بهتره انجام بدم.
ممنون میشم اگه جوابم رو بدین
دوست عزیز با من تماس بگیر من میتونم کمکتون کنم که پنل بدی
09368951065
-
-
June 4th, 2011, 22:30
سلام دوستان خیلی ممنون از توجهتون و جوابتون شاید من نتونستم منظورم رو خوب برسونم من یه isp دارم که میخوام برا تبلیغات به مشتریام 500 مگ یا 1 گیگ هاست رایگان بدم و یه نیوک یا وردپرسی جوملایی یچیزی نصب کنم روشون و بدم به مشتری و دامنه هم به پای خود مشتری هست کاری که میخوام بکنم اینه اگه راه داره کمکم کنید چون بخوام ریسلر بخرم و ماهی 20 تومن 30 تومن بدم نمی ارزه واسه همین اینکار رو میخوام رو هاست خودم بکنم که نامحدود هستش کل کار من اینه لطفا کمکم کنید ممنونتون میشم کوچیک همتون محسن اینم یکی از سایتای منه با قابلیت پرداخت آنلاین و دریافت اکانت بصورت آنی پس از پرداخت.
123buy || V.P.N مرکز فروش سرویس های
-