سلام دوستان من یک میکروتیک روی مجازی ساز ویمویر نصب کردم و همجیش ردیف شده و آیپی داخلی که داره 192.168.1.100 هست میخوام معادل خارجیش رو بدست بیارم مثال یکی از یه جای دیگه بتونه بهش و صل شه و از سرویس های نصب شده توش استفاده کنه
سلام دوستان من یک میکروتیک روی مجازی ساز ویمویر نصب کردم و همجیش ردیف شده و آیپی داخلی که داره 192.168.1.100 هست میخوام معادل خارجیش رو بدست بیارم مثال یکی از یه جای دیگه بتونه بهش و صل شه و از سرویس های نصب شده توش استفاده کنه
درست متوجه منظورتان نشدم ولی اگر منظور شما این است که شما میکروتیک را بر روی شبکه ای نصب کرده اید که فقط یک ای پی اختصاصی دارد که در سرور (و یا همان کامپیوتر شما) می باشد و شما می خواهید کسی از بیرون همان ای پی را بزند ولی به میکروتیک وصل گردد، باید در فایروال رول تعریف کنید و یک پورت را به میکروتیک اختصاص دهید تا شخص با آن پورت به سرویس میکروتیک متصل گردد.
من این کار را خودم در شبکه ای که ای پی اصلی به میکروتیک می آمد و قصد داشتم به بعضی از سرویس های شبکه داخلی متصل گردم را انجام دادم.
شما سیستم عامل اصلی خود را بگویید تا کمکتان کنیم.
سلام مرسی که جوابم رو دادبن دربدر دنبال این مشکل هستم حقیقتش من خودم یک سرور مجازی میکروتیک دارم یعنی اجاره کردم و میکروتیک روش نصبه و داره وی پی خدمات میده اما من میخوام خودم رو یک سیستم معمولی بدون اینکه روتربورد میکروتیک رو بخرم خودم از طریق ماشین مجازی راه اندازی کنم و خدمات رو خودم دست بگیرم حالا فرقی نمیکنه سیستم عامل چی باشه من خودم رو 7 نصب کردم و بصورت داخلی جواب گرفتم و کانفیگ کردم و از این مثال اما اگر فکر میکنید سیستم عامل بهتر و رله تری وجود داره مثل اکس پی لینوکس ویا... که خودتون باهاش آشنایی دارین معرفی کنین منم همون رو نصب میکنم برا من فرقی نداره میخوام وقتی که رو ماشین مجازی میکروتیک رو نصب کردم کنارش ibsng هم ست کنم و یه آیپی خارجی داشته باشم که به کاربرام بدم تا بتونن کانکت شن همین ممنون میشم اگه کمکم کنین در به در دنبال این موضوع هستم هنوزم جوابی از انجمن ها نگرفتم مرسی ممنون میشم از لطفتون با تشکر محسن
123buy || V.P.N مرکز فروش سرویس های
فکر کنم این آموزش زیر مرتبط با کاری باشد که شما می خواهید انجام دهید.
کد:http://www.howtogeek.com/howto/vmware/allow-access-to-a-vmware-virtual-machinenat-from-another-computer/ http://www.conetrix.com/Blog/post/Port-Forward-in-VMware-Workstation-when-using-NAT.aspx
سلام داداش با این جوابت محبت بزرگی بهم کردی دستت درد نکه بابت آموزش اما یه سوال میخوام بدونم که من یه آیپی کانادا یا آمریکا از کجا میتونم تهیه کنم و ست کنم رو اینا؟
دوست عزیز تازه متوجه شدم شما چی می خواهید.
ببینید شما نمی توانید ای پی خارج تهیه کنید البته می توانید ولی شرایط به صورت زیر است:
1-باید شرکت با مجوز آی اس پی در آن کشور باشید.
2- تا جایی که یادم هست و اگر اشتباه نکنم /21 ای پی باید خریداری کنید که 2048 عدد ای پی می باشد. ( از Arin ).
پس به نظرم شما یک وی پی اس تهیه کنید به صرفه تره.
موفق باشید
ok mer30 aziz
123buy || V.P.N مرکز فروش سرویس های
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)