صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 81

موضوع: Vps های شرکت سرورز24 با سابقه و مطمئن

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن persian.developer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    222
    تشکر تشکر شده 
    1,500
    تشکر شده در
    734 پست

پیش فرض پاسخ : Vps های شرکت سرورز24 با سابقه و مطمئن

خوب من با یکی از مشتریان اون تماس گرفتم (چون دسترسی به خودش نداشتم) و اون هم گفت که می تونه برای چند ساعت یا یک روز با یه ترفند شما رو راضی کنه که سرور رو روشن کنید چند ساعت بعد با من تماس گرفت و گفت که با اون پشتیبان که شماره ایرانسل اعتباری! رو داره تماس گرفته و گفته چی کار کردین با این سرور که بالا نمیاد! (البته من هنوز در عجبم که مشکل مالی بود یا فنی!) و قرار شده مشکل رو حل کنه

سرور بالا اومد و ما شروع کردیم به انتقال فایل ها

2تا ریسلر داشت که با کمک خودشون اطلاعات رو انتقال دادیم نوبت که به یوزرها رسید دوباره سرور مشکل پیدا کرد!

و من بی خیال بقیه اطلاعات شدم! و فکر کردم صبر می کنم تا طرف خودش آنلاین بشه و مشکلش رو با شما حل کنه!
    قسمت سوم در پست بعدی

عضو جدید servers24 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    20 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط persian.developer نمایش پست ها
    خوب من با یکی از مشتریان اون تماس گرفتم (چون دسترسی به خودش نداشتم) و اون هم گفت که می تونه برای چند ساعت یا یک روز با یه ترفند شما رو راضی کنه که سرور رو روشن کنید چند ساعت بعد با من تماس گرفت و گفت که با اون پشتیبان که شماره ایرانسل اعتباری! رو داره تماس گرفته و گفته چی کار کردین با این سرور که بالا نمیاد! (البته من هنوز در عجبم که مشکل مالی بود یا فنی!) و قرار شده مشکل رو حل کنه

سرور بالا اومد و ما شروع کردیم به انتقال فایل ها

2تا ریسلر داشت که با کمک خودشون اطلاعات رو انتقال دادیم نوبت که به یوزرها رسید دوباره سرور مشکل پیدا کرد!

و من بی خیال بقیه اطلاعات شدم! و فکر کردم صبر می کنم تا طرف خودش آنلاین بشه و مشکلش رو با شما حل کنه!
    قسمت سوم در پست بعدی
    اگر VPS توسط بخش پشتیبانی ما به دلیل التماس اون طرفی که می گید ( همونی که می خواسته با ترفندی ما رو راضی کنه! ) حتی برای دقیقه ای هم On شده بوده باز اشتباه از بخش پشتیبانی ما بوده که VPSی با بیش از 200 هزار تومان بدهی رو Start کرده و پس از مدتی خودم VPS رو کلاً Disable کردم!

تشکر تشکر کرده 
    222
    تشکر تشکر شده 
    1,500
    تشکر شده در
    734 پست

تا اینجا کاملاً حق با شما هست!
    ولی برای بعد اون چه خواهید گفت! (البته می دنم که این رو هم میگید که دروغه مثل همیشه! و یا دوباره این فروم رو هم تحریم می کنید!)

تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    20 پست

تا اینجا کاملاً حق با شما هست!
    ولی برای بعد اون چه خواهید گفت! (البته می دنم که این رو هم میگید که دروغه مثل همیشه! و یا دوباره این فروم رو هم تحریم می کنید!)
    وقتی تنها با دورغ راه به جایی می برید مجبورید از اون استفاده کنید!

تشکر تشکر کرده 
    222
    تشکر تشکر شده 
    1,500
    تشکر شده در
    734 پست

بعد از چند روز این دوستمون آنلاین شد و من گفتم چرا این کار رو کردی و اون گفت پیگیری می کنه و اون پول همین ماه رو هم پرداخت کرده و خودش هم تعجب کرد!
    چند روز گذشت و به من پی ام داد و گفت که شما گفتی چون یک هفته نبوده و جواب ایمیل های شما رو نمیداده سرویسش رو بستین!
    و مثل اینکه یک بار از شما قیمت سروری رو خواسته که شا برای اون سرور فاکتور نوشتین و گفته بودین که اون میشه 200...
    خوشبختانه متن کامل رو من دارم و امیدوارم یکی از مدیران از من بخواد و من متن کامل چت با ایشون رو در اختیارتون بزارم!

امیدوارم شما که پسوند خوش سابقه رو یدک میکشید به این شکل نباشید
    و اگر مشتری پرداخت نکرد و شما قصد بستن نداشتید حداقل به جون cPanel طرف نیفتید

تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    20 پست

بعد از چند روز این دوستمون آنلاین شد و من گفتم چرا این کار رو کردی و اون گفت پیگیری می کنه و اون پول همین ماه رو هم پرداخت کرده و خودش هم تعجب کرد!
    چند روز گذشت و به من پی ام داد و گفت که شما گفتی چون یک هفته نبوده و جواب ایمیل های شما رو نمیداده سرویسش رو بستین!
    و مثل اینکه یک بار از شما قیمت سروری رو خواسته که شا برای اون سرور فاکتور نوشتین و گفته بودین که اون میشه 200...
    خوشبختانه متن کامل رو من دارم و امیدوارم یکی از مدیران از من بخواد و من متن کامل چت با ایشون رو در اختیارتون بزارم!

امیدوارم شما که پسوند خوش سابقه رو یدک میکشید به این شکل نباشید
    و اگر مشتری پرداخت نکرد و شما قصد بستن نداشتید حداقل به جون cPanel طرف نیفتید
    اولاً که چیزایی که ایشون به شما گفته از کجا معلوم که دروغ نباشه!
    دوماً ایشون درصدی از هزینه 3 ماه قبل رو پرداخت کرده بود، نه ماه جاری و در کل بیش از 200 هزار تومان بدهی داشت!
    سوماً ایشون حتی پس از اینکه تونست باما تماس بگیره هم اقدام به پرداخت نکرد و به همین دلیل VPS ش به کلی Delete شد
    چهارم اینکه می تونید در PersianTools تاپیک مربوط به این مسئله رو ببینید تا مطمئن بشید قضیه چی بوده : http://forum.persiantools.com/t113340-page5.html
    و پنجم اینکه واقعاً فکر نمی کنم با این کارهای خللی به اعتبار ما وارد بشه، اینو مطمئن باشید!

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)