-
May 29th, 2011, 22:33
پاسخ : بهترین آنتی ویروس رایگان - کدام یک : Avast , AVG , Microsoft Security Essentials , پاندا کلود , Avira
من از اویرا راضی بودم ولی الان شید خریدم
ویرایش توسط savalanhost : May 29th, 2011 در ساعت 22:35
-
تعداد تشکر ها از savalanhost به دلیل پست مفید
-
May 29th, 2011 22:33
# ADS
-
May 29th, 2011, 23:12
پاسخ : بهترین آنتی ویروس رایگان - کدام یک : Avast , AVG , Microsoft Security Essentials , پاندا کلود , Avira
البته خودم فعلا nod32 استفاده میکنم . ایشالا این سری که ویندوزم خراب شه و عوض کنم ، دوباره میرم سراغ آواست :دی
-
تعداد تشکر ها از ToooPDL به دلیل پست مفید
-
May 29th, 2011, 23:29
Microsoft Security Essentials
من هیچوفت آنتی ویروس نصب نمی کنم ولی اگه بخوام نصب کنم اینو نصب می کنم
-
تعداد تشکر ها از easyvps.ir به دلیل پست مفید
-
May 29th, 2011, 23:31

نوشته اصلی توسط
easyvps.ir
Microsoft Security Essentials
من هیچوفت آنتی ویروس نصب نمی کنم ولی اگه بخوام نصب کنم اینو نصب می کنم
ببخشید . چرا هیچ وقت... ؟ کلا خطرناکه که..
-
-
May 30th, 2011, 01:17
عضو جدید
با سلام
من مدتها است آویرا استفاده می کنم و راضیم ولی نکته دوستمون که می گفت در دانشگاه بد افزار می گیره بد نیست باید دید ضعف آویرا مال کدوم بخشش هست .
-
تعداد تشکر ها از موسی به دلیل پست مفید
-
May 30th, 2011, 02:08
دروود
آویرا رایگان در شناسایی کمی ناتوان است.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
تعداد تشکر ها ازsaeed25 به دلیل پست مفید
-
May 30th, 2011, 05:08
ناد 32 هم خوب هست من یک سایت معتبر کد گرفتم 3 ماه هست کار می کنه !
کسپر عالی هست ولی خیلی سنگین هست برا ما هم همه اینها رایگان هست دیگه :دی
-
تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید
-
May 30th, 2011, 06:17
عضو انجمن
ناد 32 هم خوبه ولی من با ناد 32 آپدیت شده اسکن کردم چیزی پیدا نکرد با شید تازه نسخه رایگان اسکن کردم 40 تا پیدا کرد 6 تومان بدین 1 سال راحت باشید خیلی عالیه ترکیبی از ناد 32 و آویرا ویروس میاد 3 ثانبه نمیکشه پاک مینکنه واسه امنیت دستور ریستارت میده
-
تعداد تشکر ها از hannah به دلیل پست مفید
-
May 30th, 2011, 09:35
عضو دائم
تشکر از همه دوستان
به دلیل اینکه نظر اکثر کاربران روی Avast بود , دانلود و نصب کردم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
May 30th, 2011, 11:37
عضو جدید
در لینکی که دادی avastخوبه .
اما چرا nod استفاده نمی کنی ؟
-