دوستان واسه سون سی دی ریکاوری نیاز هست؟
کسی اطلاعاتی راجع بهش داره؟
چجوریاست
دوستان واسه سون سی دی ریکاوری نیاز هست؟
کسی اطلاعاتی راجع بهش داره؟
چجوریاست
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
سلام
خود سون ریکاوری ایجاد میکنه و میتوانید روی dvd رایت کنید و بعدا استفاده کنید
چطوریه؟
من وقتی خریدم فروشنده گفت دی وی دی اورجینال سون رو نداره لپ تاپ و فقط ویندوزش موقع اسمبل اروجینال نصب شده
چطوری باید ریکاوری بگیرم و روی دی وی دی ازش بزنم روی سون
کسی می دونه؟
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
خب الان من بخوام دی وی دی ریکاوری بگیرم از لپتاپم چی کار باید کنم؟ قسمتی داره واسه اینکار؟
سلام وقتی روش ویندوز نصب باشیه به شما هیج سی دی نمیدن وباید دیست ریکاوری تهیه کنید
میشه مدل رو بفرمائید؟
xps l502i dell
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
دوستان کمک می کنید؟
سلام ، همچین مدلی رو با جستجو نتونستم پیدا کنم.
البته من برای یکی از دوستان حدود 1 ماه پیش Dell XPS L501-A گرفتم که فروشنده گفت ویندوز 7 اورجینال نصب شده و برای ریکاوری باید f5 بزنید . حالا من تست نکردم ببینم که این f5 چیکار میکنه .
اگر دوستان دیگر در این مورد اطلاعاتی دارن بفرمایند ، چون خودم هم نیاز ندارم .
یه درایو مخفی داره اینو نمی دونستم اون واسه ریکاوری هست
تو ویستا اون درایو معلوم بود اما سون مخفی شده تا یوزر سوتی نده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)