کتاب؟ من از کتاب استفاده نکردم، بهتره بری کلاس، درضمن بچه های کامپیوتر اکثرا ضعیف هستن، حتی بچه هایی بودن که فقط در حد خاموش روشن کردن بلد بودن و ترم اخر کارشناسی کامپیوتر هم بودن :دی
بهترین استاد گوگل هست، بازم یه سایت خوب بهت معرفی کردم، w3schools
البته سایت زیاده ولی اگه می خوای واقعا داخل این دوره بدرخشی و فول یاد بگیری کارایی که گفتم بکن و بعد قبل از ثبت نام html رو یاد بگیر و همیشه یه سرفصل از کلاس جلوتر باش، اینجوری میتونی کلاس رو برای رفع اشکال و فول یاد گرفتن، بهتر گوش دادن و تمرین کردن استفاده کنی که بهت قول میدم اگه اینکارو کنی داخل کلاس میبینی که بهترینی و در نهایت هم با یکم پشتکار ....
این نظر شخصیم بود، اینجا یکم حالت چت روم داره می گیره، ببخشید ولی خوشم نمیاد فروم (هر فرومی نه فقط اینجا) رو تبدیل به چت روم کنم، واسه همین دیگه ادامه نمیدم چون کس دیگه ای هم داخل این تاپیک نیست.
توصیه نهایی : بهتره، (بهتر، نه الزام)، اول با مفاهیم ساده آشنا بشی و چند ماه کار کنی تا اگه این دوره رو شرکت کردی نمونی و وقتت رو با سوالات اشتباه نبری (سوالاتی که اصلا از ریشه اشتباه هستن و در کلاس ها زیاد پرسیده میشن)، اینجوری از کلاس سوال های مهمتری میپرسی و قطعا بهتره که سطحت متوسط برای شروع کلاس باشه تا سمت سرور جا نزنی، کتاب اصلا توصیه نمی کنم، چون بالای 99% مطمئنم میزاریش داخل کتابخونه اتاقت و خاک می خوره :دی
بازم دوستان دیگه میتونن پیشنهاد بدن، دربارۀ مدرک هم بگم، اگه از داخل ایران بگیری داخل ایران اعتبار داره ولی اگه پس فردا بگیری خارج اعتبار نداره، یعنی مدرکت بین المللی هست ولی چون باید خارج ایران امتحان بدی، عملا باطله چون وقتی امتحان میدادی ایران بودی، و ایران تحریمه نه ایرانی جملیه هست که منظورم رو بهتر میرسونه، خب میگفتم اگه از کشور خارج شی و بخوای مدرک بگیری چون قبلا داخل ایران گرفتی میری داخل لیست سیاه و هیچ وقت مدرک نمی گیری و ایران هم فنی حرفه ای می تونی مدرک بگیری که من توصیه نمی کنم و آشنا با مدارکش هم نیست ولی واسه html میتونی webstarter بگیری، اینم شنیدم نمی دونم .
پ.ن : درضمن برای آخرین پاسخ به این تاپیک بگم که درس دانشگاه رو اولویت بده، برای شروع اینکار عجله نکن، پشتکار داشته باش
موفق باشی