هر وقت ایرانسل توی سایتش اعلام کرد من خرید میکنم در ضمن مگر ایرانسل دست بال خودش کجه که نیاد این حرکت رو بزنه!؟
هر وقت ایرانسل توی سایتش اعلام کرد من خرید میکنم در ضمن مگر ایرانسل دست بال خودش کجه که نیاد این حرکت رو بزنه!؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
10000 ریال شارج خریدم 700 تومان داشتم خودم الان شد 1700
جالبه در جا شارج شد از در گاه بانک ملت هم پرداخت کردم
شماره شما با موفقیت شارژ شد
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
سلام
آیا کارمزدش بیشتر از کارت شارژ هست؟ من 40000 ریال شارژ کردم ولی 38460 ریال شارژ شد.
ولی سایت خود ایرانسل هم خرید اینترنتی هم داره دوست من
جناب جواب شما رو دوست عزیزمون به خوبی داد.
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
بله دوست من. یکی از خوبی های این سرویس این هستش که شارژ به صورت خودکار انجام می شه و دیگه لازم نیست که وقت خودمون رو برای وارد کردن رمز شارژ بزاریم
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
نه عزیز. دقیقا همون کارمزد هستش
سیستم بسیار جالبیه ...
چقدر هزینه کردید ..
چقدر روی هر شارژ ۱۰۰۰و۲۰۰۰ چقدر داره؟
در سایت توسعه ارتباطات نوین افزار - صفحه اصلی عضو بشید و درخواست نمایندگی بدید !![]()
حالا اونایی که از ما خرید کردن بیان بگن ما چطور بودیم
دوست عزیز اگه کار ما اشتباه بوده چرا شما اشتباه ما رو تکرار کردید! اینم باید خدمت شما بگم که تبلیغ ir3lcharge.com توی بزرگ ترین سایت های ایران بالا بود و الان که مشتری های خودشو پیدا کرده دیگه نیازی نمی بینه که این کارو توی همه سایت ها انجام بده و تبلیغ بده. یه چیز خوب دیگه هم اینه که مشتری های بزرگ وار ما خودشون خیلی به ما لطف می کنن و تبلیغ ما رو می کنن. به نظر ما هم بهترین و قشنگ ترین تبلیغ هم تبلیغ شدن از طرف مشتری هستش. چون این نشون میده که کسانی که از ما خرید می کنن از سرویس ما رازی هستن
فروش آنلاین شارژ آنی ایرانسل - پرداخت قبوض ایرانسل - شارژ وایمکس ایرانسل -آی آر سل شارژ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)