-
سرور اختصاصی
سلام دوستان
من سایتی وارز دارم که یکی از ساب دامین های اون (برای دانلود فایل) بر روی سرور دیگری قرار داره که اون سرور روزانه بیشتر از 45 گیگ دانلود میشه و خود سایت هم ماهیانه 150 گیگ مصرف پهنای باند داره و حجم اطلاعاتی کل سایت به 40 گیگ نمی رسه
حال می خوام یه ارتقاء کلی بدم ، و کل سایت رو بر روی یک سرور اختصاصی بزارم.
به نظرتون سرور اختصاصی رو از کجا تهیه کنم؟
ایرانی یا خارجی فرقی نداره مهم کیفیت سرور و پشتیبانی هست برام
البته تا 70 تومن ماهیانه می تونم هزینه کنم
ممنون
-
-
May 27th, 2011 16:01
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : سرور اختصاصی
کدوم کشور براتون اولویت داره ؟ بودجه ماهانه تون چقدره؟ - اگر وارز میخواید بهتره برید سراغ سرور های اروپایی . مثل نت دایرکت ، هتزنر ، گیگا(توصیه نمیشه) و .... !
-
-
عضو انجمن
سلام , لیزوب را پیشنهاد می کنم
-
-
-
-
بودجه 70 تومن در ماه
کشور هم به ناچار اروپائی باید باشه
-
-
عضو انجمن
به سی پنل یا دایرکت ادمین یا ... نیاز دارید؟ اگر که این طوری باشد شما باید بیشتر از 70 تومان خرج کنید(لاسنس سی پنل واسه اختصاصی 40 تومنه)
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
amirlord
با 70 تومن تنها جایی که میتونید یک سرور خوب تهیه کنید امریکا هست . دیتاسنتر وولوم درایو . ما عامل فروش هستیم در ایران . سرویس های خوبی میدن با پورت 100 مگابیت اختصاصی. وارز نیز هست!

دوست عزیز امریکا و وارز ساپورت مگه میشه
یعنی کپی رایت تعطیل و کسی گیر نیمده خیلی جالبه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
دوست عزیز امریکا و وارز ساپورت مگه میشه
یعنی کپی رایت تعطیل و کسی گیر نیمده خیلی جالبه
منم برای همین تاکید کردم ! چون توی امریکا تنها دیتاسنتری که وارز میده ، وولوم درایو هست !
-
-
عجب!
درضمن Volumedrive کیفیت افتضاحی داره و نمی توان آن را ِDataCenter نامید!
-
تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2011, 17:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HugeServer
عجب!
درضمن Volumedrive کیفیت افتضاحی داره و نمی توان آن را ِDataCenter نامید!
عزیز من شما تا حالا ازشون سرور اختصاصی خریدید ؟! من آدمی هستم که الکی از یه "دیتاسنتر" تعریف نمی کنم . مثلا خودم از هتزنر سرویس دارم ، ولی تو اون تاپیک نظری ندادم . ولی وولوم درایو رو به شخصه تست کردم . ما سرور هایی که از وولوم درایو ارائه میدیم توسط شخصی ایرانی به طور واسطه در اونجا کولو میشه با پهنای باند اختصاصی . اگر سرور خواستید ما در خدمتیم . شما با این تجربه تون ازتون بعید بود همچین پستی بدید !
-