-
May 26th, 2011, 18:14
عضو جدید
پاسخ : درخواست colo در کانادا یا آمریکا یا اروپا

نوشته اصلی توسط
javadk
یه سوالی مطرحه.
با این سخت افزارها بهتر نیست سرور رو کرایه کنه؟چون کرایه کردن این سرور ها مقرون بصرفه تر از کولو کردنشون هست.
البته شاید من اشتباه میکنم ولی معمولا برای کولو کردن سرورهای قوی رو انتخاب میکنن که ارزشش رو داشته باشه.
حق با شماست دوست عزیز ما این سرور ها رو کرایه میدیم بعضی وقت ها هم دیدی بعضی خواست
برای کسانی که کولو سرور انجام میدند باید یک رابط آن طرف داشته باشند که کارهای خاص رو انجام بدند ( بعضی دیتاسنتر ها این کارو انجام میندن ) برای هر چیزی شارژ میکنند پس به صزفه نیست برا کسی که بیاد 1 سرور رو کولو کنه .
-
تعداد تشکر ها از samanenic به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2011 18:14
# ADS
-
May 26th, 2011, 19:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samanenic
سلام پورت 1 گیگ نمیتونیم ارائه بدیم اگه 100 مگ خواستین در خدمتیم
سرورهای موجود برای فروش :
HP ProLiant DL120 G6 1U Rack Entry-level Server - 1 x Xeon X3450 2.66GHz - 1 Processor Support - 4 GB Standard/8 GB Maximum RAM (490932-001) (490932-001)
---------------------------------------------
HP ProLiant DL385 G7 605869-005 2U Rack Entry-level Server - 1 x Opteron 6134 2.3GHz - 2 Processor Support - 4 GB Standard, 256 GB Maximum RAM - DVD-Writer
Lenovo ThinkServer RD230 401011U 1U Rack Entry-level Server - 1 x Xeon E5503 2GHz - 2 Processor Support - 2 GB Standard/64 GB Maximum RAM - DVD-Writer - Serial ATA/300 RAID Support Controller - Gigabit Ethernet
Lenovo ThinkServer RD240 104611U 2U Rack Entry-level Server - 1 x Xeon E5506 2.13GHz - 2 Processor Support - 2 GB Standard RAM - DVD-Writer - Serial Attached SCSI RAID Support Controller - Gigabit Ethernet
IBM System x 4251A2U 1U Rack Entry-level Server - 1 x Pentium G6950 2.80 GHz - 1 Processor Support - 1 GB Standard/8 GB Maximum RAM - Serial ATA Controller - Gigabit Ethernet
Lenovo ThinkServer RD240 104612U 2U Rack Entry-level Server - 1 x Xeon E5507 2.26GHz - 2 Processor Support - 4 GB Standard RAM - DVD-Writer - Serial Attached SCSI RAID Support Controller - Gigabit Ethernet
اول از همه تشکر می کنم که پست می زنید و همراهی می کنید، ولی دوستانه بگم، همیشه به صورت مسئله توجه کنید. چون ارایه لیستی از سرور های موجود شما برای من هیچ نتیجه ای رو به همراه نداره و بنده به جوابی از طرف شما نرسیده ام و مطمئنا شما از آپشن های ذهنی بنده خارج می شوید. بنده تو این تاپیک سوالم دو بخش داشت، اولا اینکه colo کننده ها چه کسانی هستند و درخواستم این بود که بیان قیمت بدهند و ثانیا آیا سرور مورد نیاز من رو دارند یا خیر.
در این صورت بدیهی است برای داشتن یک تاپیک مفید، می بایست colo کننده هایی که سرور مورد نیاز من رو میتونن تهیه کنند و در دیتاسنتر قرار بدهند بیایند و قیمت خود سرور به همراه هزینه ماهیانه خود دیتاسنتر بابت colo رو اعلام کنند. تا بنده بر اساس location و نام دیتاسنتر و اعتبار و نحوه عملکرد فرد colo کننده و همچنین قیمت مناسب و واقعی، اقدام به دریافت خدمات از ایشان کنم.
البته باز هم از شما ممنونم...
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------

نوشته اصلی توسط
samanenic
حق با شماست دوست عزیز ما این سرور ها رو کرایه میدیم بعضی وقت ها هم دیدی بعضی خواست
برای کسانی که کولو سرور انجام میدند باید یک رابط آن طرف داشته باشند که کارهای خاص رو انجام بدند ( بعضی دیتاسنتر ها این کارو انجام میندن ) برای هر چیزی شارژ میکنند پس به صزفه نیست برا کسی که بیاد 1 سرور رو کولو کنه .
با توجه به این پست، شما از ابتدا شرایط آفر دادن در این تاپیک رو نداشتید و در واقع شرکتی که قادر به colo کردن باشد، نیستید. اینجا فقط شرکت هایی که رابط دارند و می توانند عملیات خرید تا انتقال به دیتاسنتر و نصب را انجام بدهند مورد نظر هستند. از طرف دیگر بنده به هیچ عنوان از ابتدای تاپیک تا به این جا دنبال اجاره سرور نبودم و نیستم (اصلا تو تیتر تاپیک مشخصه)!!
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
-
تعداد تشکر ها از REXNET به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2011, 21:14
عضو جدید
سرور مورد نظر شما به قیمت 1830000 تومان میباشد
---------------------------------------------------
این سرور با پورت 100 براتون با برق 2.5 آمپر در میاد ماهانه 230 هزار تومان
با پورت 1 نمیتونیم ارائه بدیم
در صورت نیاز به ریبوت و kvm میتونیم قیمت بدیم
شاد باشید
-
-
May 26th, 2011, 22:38
عضو انجمن
چرا همه ناراحت شدن ؟!!
من سخت افزار ها رو تو گوگل زدم قیمت های فروش رو بدست اوردم ، نگفتم شکا گرون میدید !
گفتم هزینه ی دیگری هم به جز سخت افزار های اصلی هست ؟ همین !
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
تعداد تشکر ها از IranianServer به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2011, 02:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
samanenic
سرور مورد نظر شما به قیمت 1830000 تومان میباشد
---------------------------------------------------
این سرور با پورت 100 براتون با برق 2.5 آمپر در میاد ماهانه 230 هزار تومان
با پورت 1 نمیتونیم ارائه بدیم
در صورت نیاز به ریبوت و kvm میتونیم قیمت بدیم
شاد باشید
حاج سعید ، ماهانه اجاره هم کنه که همیچین فرقی با این نداره !
در ضمن سخت افزار دست اول با این قیمت در اومد ؟ اگه آره واسه سخت افزارش مشتریم !

نوشته اصلی توسط
IranianServer
چرا همه ناراحت شدن ؟!!
من سخت افزار ها رو تو گوگل زدم قیمت های فروش رو بدست اوردم ، نگفتم شکا گرون میدید !
گفتم هزینه ی دیگری هم به جز سخت افزار های اصلی هست ؟ همین !
میتونید لیست و لینک قرار بدید ؟
این سرور رو که استارتر زد فکر نکنم زیر 3000 تا بشه جمع کرد !
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2011, 02:07
عضو جدید
سلام نه سرور یوزد هست دسته 2 هست فقط رم 12 گیگ هست تا 30 گیگ هم میشه ارتقا داد

نوشته اصلی توسط
tukanet
حاج سعید ، ماهانه اجاره هم کنه که همیچین فرقی با این نداره !
در ضمن سخت افزار دست اول با این قیمت در اومد ؟ اگه آره واسه سخت افزارش مشتریم !
میتونید لیست و لینک قرار بدید ؟
این سرور رو که استارتر زد فکر نکنم زیر 3000 تا بشه جمع کرد !
-
-
May 28th, 2011, 01:48
عضو انجمن
لینک : تو گوگل هر قطعه رو سرچ کنید قیمتش رو پیدا می کنید از این فروشگاه های آنلاین.
من قصد ندارم بگم کی گرون میده که ارزون ، فقط میخوام بدونم به غیر از اینها چیزهای دیگری هم برای سرور لازمه ؟ همین !
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
تعداد تشکر ها از IranianServer به دلیل پست مفید
-
May 28th, 2011, 02:07
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
IranianServer
لینک : تو گوگل هر قطعه رو سرچ کنید قیمتش رو پیدا می کنید از این فروشگاه های آنلاین.
من قصد ندارم بگم کی گرون میده که ارزون ، فقط میخوام بدونم به غیر از اینها چیزهای دیگری هم برای سرور لازمه ؟ همین !
داداش من ، من که نمی گم شما منظور بدی داشتی و ...
فقط من هر جوری سرچ می کنم با این قیمتی که گفتی پیدا نمیشه ! 
گفتم شاید بتونی راهنمایی و کمکی بکنی ...
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید