مثل این : پیچک ، اینا رو ببین پره از این اسکریپت : پرشین اسکریپت ، اسکریپت .کامعکسهایی که خودم تهیه میکنم و باید به همه معرفیشون کنم که میزبانی مثله وبسایت میخواد
منظورم از گالری رو با دیدن اسکریپت ها متوجه میشی.
اینو نفهمیدم، هاست آپلودی چیه؟ هاست دانلود یه اصطلاح هست که هاست هایی که روشون فایل میزارن و برای میزبانی نیست و اکثرا دیتابیس ندارن (فک کنم همشون)، میگن هاست دانلود یا فایل هاستینگهاست دانلودی یا آپلودی؟
بستگی به کیفیت و حجم هر عکس و تعداد عکس ها اینو می گیری، 10 گیگ هاست دی ال میده 10T .یعنی یه مقدار مشخص هاست برای سایت که عکسها بر روش قرار میگیرن و یه مقدار هاست دیگه برای میزبانی و آپلود کردن عکسها؟؟
منابع سرور رو زیاد مصرف می کنی، سرویس میزبانی فقط برای میزبانی اسکریپت سایت هست و تمام، نه فایل یا چیز اضافی مگر متن، برای اطمینان از هاستینگ بپرس که با تعداد مثلا 2000 عکس (یا هر تعدا د می خوای) و حجم متوسط (بستگی به کیفیتت داره، اینجوری نمی تونم بگم)، انقده، مشکلی ندارن، اگه نداشتن روی همون میزبانی بیار بالا، بازم این یه دلیلش هستراستی چرا ساسپند میکنن؟
اگه اسکریپت آماده استفاده کنی، فقط هاست میزبانی که قیمتش هر جا فرق داره هست و اگه فایل هاستینگ بگیری و دامنه، کلی نمیشه گفت باید بیشتر بررسی بشه و دقیقتر ولی در این حالت متوسط ماهی 20-30 تا درمیادکلا هزینه ی این چقد خواهد بود؟