در جواب که گفتید فلان قدر کاربر داره هتزنر ........
ما هر جا رفتیم از هتزنر نالیدند و اکثرا برای کارهای سرور بکاپ خریدند. کاربران ایرانی هم همیشه دنبال هزینه کم هستند
چقدر باید هتزنر تلافات بده مشتری خرید کنه و انصراف بده ؟ آیا در زمان خرید به مشتری می گویید که کاربردهای واقعی هتزنر برای چه مواردی می باشد ؟
برگردیم به چند سال قبل عده ای راسخانه کوئست ها را چنان تایید می کردند انگار ...
چه اشکالی دارد در مورد کیفیت دیتاسنترها و provider ها شفاف سازی شود ؟
دوستی گفت هتزنر خوبه .... آخرشم گفت انشالله شما با انشالله ماشالله به مشتری سرور می دید ما با یقین تمام این موارد که گفتید + نیم کیلو روش در دیتاسنترهای دیگر هم هست
نگفتید جواب سوال اولم رو: در لحظه ی فروش به مشتری می گویید که هزینه setup نمی خوره چون این یک سرور انصرافیست یا مثل طلا فروش ها هم از معامله اول هم از معامله انصرافی دوبله سود برای SETUP می کنید؟
نقل قول از یک مرجع تقلید: (در مورد تیغ زنی هایی که روسیه بر سر انرژی هسته ای مان اورددر یک نمازجمعه تهران: والله اگر اینهمه که به روسیه هزینه کردیم به امریکا داده بودیم انرژی هسته ای راه اندازی شده بود !!!
من کاری با کسی ندارم. اگر هتزنر هزینه SETUP صفر یا کم داشت باز یک چیزی بنده به همون قضیه مانور ایرانی ها روی نکته های بازار توجه می کنم و اطلاع رسانی می کنم:
همون جا که یک سرور هزینش 250 تومانه همان مشخصات رو یکی بهتون میده 130 تومان یکی اعلام می کنه 350 پینگ هم بگیری می بینی دارن با هتزنر کار می کنند
یا حق

در یک نمازجمعه تهران: والله اگر اینهمه که به روسیه هزینه کردیم به امریکا داده بودیم انرژی هسته ای راه اندازی شده بود !!!