بنده دیتاسنتر های امریکا رو تایید می کنم و دوست ندارم کسی وقت خودش رو روی دیتاسنتر های آلمانی تلف کنه.
بنده از هلند سرویس داشتم بهتر بود.
اما امریکا آپتایم عالی بدون نقص بدون نیاز به ساپورت مثل ساعت کار می کنه
چرا هر کس (مثلا شما) فکر می کنی خدای وب هستی و بقیه هیچ اطلاعی از root و managed و لینوکس نداره ؟
هر کس حرفی نزد یعنی لال بود یا از شما کمتر اطلاع داشت که ....
اگر بنده بتوانم با این پست موفق شوم که یک نفر را از خرید از هتزنر منع کنم به هدف الهی و خداپسندانه ی راهنمای هم وطن عزیزم رسیده ام
اما شما می گویید قیمت ها داده می شود مشتری حق انتخاب دارد؟
آیا بنده که خود نیز ارائه کننده سرور هستم حق ندارم به مشتری ها شفاف سازی کنم ؟
آن مشتری که یک سرور از بنده بگیرد 180 تومان حال آنکه من آن را از آلمان گرفتم 80 تومان آیا نباید به مشتری بگویم که کیفیت آلمان از امریکا کمتر است تا بنده خدا شاید یک آفر دیگر داشت مثلا از امریکا کانادا
کدام فروشنده سرور مثل من انقدر شفاف می گوید که فروشنده نباید فقط به منافع شخصی خود فکر کند ؟
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
در مورد شما که گفتید با زدن این پست آیا در عملکرد هتزنر توقفی ایجاد میشود خیر
در کار آنها که گلابی را به نام نارگیل می فروشند توقف ایجاد خواهد شد
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
داستان فروشندگان ایرانی سرور:
تفکر: ابتدا 80 تا سرچ روی دیتاسنتر ها بزنم ببینم کدوم ارزون تره سودش کمتره ولش کن مشتری از کجا می فهمه فرق پورت 10 با 100 چیه و سیستم ها Stock هست... سود رو بچسب
اتفاقات در تیناهاست: ابتدا ما لینک سایت اصلی و دیتاسنتر رو هم می دیم سپس راهنمایی می کنیم فلانی اگر امکان پرداخت یورو و دلار دارید خودتان اقدام کنید و ما هزینه ساپورت می گیریم. فلان صرافی ها هم مورد تایید است /
نبود کسی بیاد اعلام کنه که ما ایگونه راهنماییشان کردیم؟ از مجازی ساز گرفته تا نصب *** و حتی مزایای یک سرور و مقایسه با ...
داشتن 4 مشتری راضی بهتر از 40 مشتری ناراضی است
بنده تا بحال به هر رسلر یا سرویسی که از ما خریده اند و در زمینه ای مثلا عدم نصب ioncube or mysqli یا بدلیل فراموشی نصب نبود بلافاصله سرویس ایشان را بدون هزینه و رایگان محسوب کردیم تا موقعی که مشکل ایشان رفع گردد و شروع روز اول زمانی است که مشکل وی حل شود.
دوست عزیز اگر فروش سرور و هاستینگ سودآور نیست لطفا به بازار سیاه های دیگر تغییر شغل دهید.