خوب منم مشکلم همینه شما میگید محدودیت وجود نداره حالا چه جوری میخاین بفهمید ؟ ببخشید که این همه سوال میکنم واسه واضح تر شدن موضوع هست اگه لازم هست خصوصی ادامه بدیم
خوب منم مشکلم همینه شما میگید محدودیت وجود نداره حالا چه جوری میخاین بفهمید ؟ ببخشید که این همه سوال میکنم واسه واضح تر شدن موضوع هست اگه لازم هست خصوصی ادامه بدیم
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
در حالت عادی شما باید یک اکانت در سایت ما داشته باشد، تا بتوانید از این سیستم استفاده کنید. و خیلی راه ها وجود دارد که بتوان هویت ۲ کاربر را از هم تشخیص داد. برای مثال منبع پرداخت هزینه، نام، نشانی، کارت شناسایی، ای پی، ....
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
قوانین به صورت فارسی شده در پست اول قرار گرفته شد.
ویرایش توسط HugeServer : May 23rd, 2011 در ساعت 23:23
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
با سلام خدمت شما،
برخی از دوستان سوال کرده بودند که چرا کاربران ی که ما میفرستیم باید از کد ما استفاده کنند و با اون خرید کنند. جواب در قبال این سوال این هاست که کد ی که به شما تلق میگیرد محتوی افر ویژه از لحاظ قیمت و امکانات میباشد. که مشتری شما برای استفاده از ان امکانات باید از کد مخصوص شما استفاده کنند.
موفق باشد.
اینجور که من متوجه شدم حتماً باید مشتری بیاد از سایت شما خرید کنه !
می تونم بپرسم چرا امکانش نیست ما خودمون براش تهیه کنیم ؟؟؟!!! یعنی ما برای مشتری خرید کنیم .
یه سوال ، شما گفتید اگر یک مشتری هم معرفی کنید فلان دلار در آمد ماهیانه دارید ، بعد همین جا گفتید کمیسیون فقط یک بار هست ، و برای تمدید کمیسیون نمیدید ، میشه توضیح بدید.
ممنون.
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
با سلام.
ممنون از سوال شما. باید توجه داشته باشد که در نوع تبلیغات و همچنین جذب مشتری چندین روش وجود دارد. که فکر کنم تفاوت ان را بدانید. یک روش روش رسلر میباشد، که همانی هست که شما فرمودید، و شما سرور هارا از یک جای دیگر میخرید و به مشتری خودتون با قیمت دیگر میفروشید، روش دیگر روشی هست که در این تاپیک ارایه شده، و در این روش شما فقط معارف خواهید بود و کمسیون معرفی خود را دریافت خواهید کرد، و مشتری با شما هیچ کاری نخواهد داشت.
در صورتی که با روش رسلر میخواهید با ما همکاری کنید، باز هم میتوانیم قیمت های خوبی به مشتریان ارایه بدیم. که در این صورت باید با ما از طریق تیکت تماس حاصل فرمایید.
موفق باشید.
با سلام،
با توجه به درخواست برخی از کاربران که در این برنامه ثبت نام کردند، به اطلاع دوستان میرساند که در آینده تخفیف ویژه ی برای level های مختلف در نظر خواهد گرفت.
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)