نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: نمایش تبلیغات گوگلی با ای پی ایران به چه صورت است؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    139
    تشکر شده در
    112 پست

پیش فرض پاسخ : نمایش تبلیغات گوگلی با ای پی ایران به چه صورت است؟

نقل قول نوشته اصلی توسط amiry نمایش پست ها
    دوست عزیز جواب فنی غیر فنی نداره شما یا باید خودتون اقدام به این کار بزنید یا از شرکت هایی که این کار رو انجام می دن کمک بگیرید شرکت هایی که این کار رو انجام میدن با پنلی که گوگل در اختیار ایشون قرار می ده تعداد کلیک ها و سار مشخصات حتی می تونن پوزیشن رو ببرن بالا از پنل مدیریت تا تبلیغات شما در درجات بالاتر قرار بگیره مثلا تو گوگل وقتی می زنید ترا سرور مجازی اول یا دوم ترا هاست رو میاره! مال ما تو پیج سوم گوگل دیده می شد تبلیغاتمون زنگ زدیم قضیه رو به شرکت گفتیم در عرض چند ساعت تبلیغات اومد در دره های اول دوم حالا شما واضح تر بگید دنبال چی هستید ! یه مساله ساده ای هست فنی غیر فنی نداره دیگه ×
    خوب این هم یه حرف جدیدی هست که من اصلا نمی دونستم در مورد بالا بردن پوزیشن ! اینم یه سوال جدید مطرح میشه که چطور این کار انجام میشه

من خودم از روی پنل دارم میبینم که جزئیات کلیکها رو داره نمایش میده و مشکلی با اینها ندارم . مشکلمو گفتم که با ای پی ایران نمیشه تبلیغی که نشون داده شده رو مشاهده کرد فقط با ای پی امریکا و اروپا میشه دید

می خوام بدونم چطور با ای پی ایران میشه مشاهده کرد و یا چطور میشه با گوگل زبان فارسی مشاهده کرد . این دو تا سوال عمده من هست . اگه سوال بالا بردن رتبه رو هم می دونید بگید ممنون میشم

2. تعداد تشکر ها از citykala به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)