-
عضو جدید
هارد داره از دست میره !!!
سلام خدمت دوستان
هارد اکسترنال تا دیشب کار میکرد امروز دیدم تو mycomputer درایوش نیست به سیستم های دیگه امتحان کردم نبود بعد فقط پیغام میده که باید فرمت بشه و نمیشه بازش کرد !! از طریق مینج هم وارد شدم اونچا میشناستش ولی اونجا هم پیغام فرمت میده ... زنگ زدم به پشتیبانی میگن میشه ریکاوری ازش گرفت ...
خلاصه خواهشا راهنمایی کنید زندگی تو این است اگر پاک بشه به طور کامل بدبخت میشم ...
منتظر پاسخ شما دوستان عزیزم هستم
MRTTEAM Co
mrtteam.com ::||:: mrt.co.ir
-
-
May 24th, 2011 11:24
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : هارد داره از دست میره !!!

نوشته اصلی توسط
mrtteam
سلام خدمت دوستان
هارد اکسترنال تا دیشب کار میکرد امروز دیدم تو mycomputer درایوش نیست به سیستم های دیگه امتحان کردم نبود بعد فقط پیغام میده که باید فرمت بشه و نمیشه بازش کرد !! از طریق مینج هم وارد شدم اونچا میشناستش ولی اونجا هم پیغام فرمت میده ... زنگ زدم به پشتیبانی میگن میشه ریکاوری ازش گرفت ...
خلاصه خواهشا راهنمایی کنید زندگی تو این است اگر پاک بشه به طور کامل بدبخت میشم ...
منتظر پاسخ شما دوستان عزیزم هستم
سلام
شما میتونید ریکاوری کنید فایلهاتون رو بعد فرمتش کنید
برنامه خوب واسه ریکاوری GetDataBack هست
-
-
مدیر کل
بهتون توصیه میکنم یه دفعه با لینوکس هارد رو باز کنید .
اگر بازم نشد با دستور dd توی لینوکس از هاردتون بک آپ بگیرید .
مثلا :
کد:
dd if=/dev/sdb of=/home/hard.iso
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازVahid به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
دوست عزیز امکانش هست لینک دانلودی اگر ازش دارید بدید واقعا مخم دیگه کار نمیکنه حسابی شوکه شدم
ممنون میشم
-
-
گاهی از طریق explorer میشه بازش کرد، این دستور رو داخل ران بزن (به جای سی اسم درایو رو بزن) :
زیاد ناراحت نباش، حتی اگه فرمت هم کنی قابل ریکاوری هست.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mrtteam
دوست عزیز امکانش هست لینک دانلودی اگر ازش دارید بدید واقعا مخم دیگه کار نمیکنه حسابی شوکه شدم
ممنون میشم
http://mihandownload.com/2010/12/%D8...2-Portable.php
-
-

نوشته اصلی توسط
mrtteam
ممنون میشم
اگه منظورتون لینوکسی هستش که جناب وحید خان گفتن اگه سرعتتون 512 هستش حدود 4 ساعت طول میکشه بری بخری بهتره
ابنتو بگیر که لایو داره و بدون نیاز به نصب هم میاد بالا
ubuntu 11.04
Homepage | Ubuntu
از سایتی هم که دادم می تونی بری دانلود کنی آخرین نسخه رو
-
-
عضو جدید
سلام
نه دوست عزیز بنده تا زمانی که اومدم پست بدم جناب وحید خان پست دادن منظور من نرم افزار GetDataBack بود که از میهن دانلود گیر اوردم البته این دوستمون زحمت کشید لینکش گذاشته ، وحید خان من متاسفانه لینوکس دم دست ندارم که بتونم باهاش اینکارو انجام بدم حداقل تو این راه دیگه ای نیست ؟؟
از تمام دوستان ممنونم
-
-
اگه مشهد هستین تشریف بیارین شرکت در خدمتتونم
-
-
May 24th, 2011, 12:22
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
faranetwork
اگه مشهد هستین تشریف بیارین شرکت در خدمتتونم
دوست عزیز لطف داری شما متاسفانه تهران هستم ... راه خاصی مد نظر دارید ؟
-