-
May 22nd, 2011, 20:05
پاسخ : اینترنت شما هم اینطوری شده؟
یه مشکلی وجود داره واسه من حتی گوگل رو باز نمیکرد ... صد در صد یه خبرایی هستش
-
تعداد تشکر ها از Doublex به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2011 20:05
# ADS
-
May 22nd, 2011, 20:22
عضو انجمن
واسه ما که مشکلی نیست از شاتل میگیریم چیز پی انشم خوب کار میکنه خیلی عالی اینجا ایران i love Shatel
سرعتشم خیلی بالا هست پیشیبانیشم خابو خوراک ندارن قیمت هم پایین
-
-
May 22nd, 2011, 20:55
عضو انجمن
-
-
May 22nd, 2011, 21:52
عضو انجمن
-
-
May 22nd, 2011, 22:00
-
-
May 22nd, 2011, 22:22
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از AriyaDownload به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2011, 22:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
برای ما که همه چیز داغونه !!! :دی
پ.ن: هر چی دقت می کنم می بینم همه چی داغونه... یادش به خیر که یکی می گفت همه چی آرومه

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
نه مشکل از سرور نیست
برای من هر ده مین قطع می شه
من میدونم دقیقا مشکل از چی هست . و این علت فقط تقصیر یک نفر است که مربوط میشه به 1 سال نیم پیش که ....
-
تعداد تشکر ها ازDeltaGostar به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2011, 22:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
من میدونم دقیقا مشکل از چی هست . و این علت فقط تقصیر یک نفر است که مربوط میشه به 1 سال نیم پیش که ....
خوب ادامه اش چی شد دوست عزیز؟؟؟
اگه نمی تونید تو انجمن بگین برام لطفا پ خ بدین
تا از بقیه متن مطلع شم
ببینم چه خبر بوده
-
-
May 22nd, 2011, 22:34
عضو انجمن
از یه ماه پیش مشکلی روی برد ارتباطی مسیر پیدا شده است که رفع شده از 3 شب پیش دوباره برگشته . که STM1 بسیار مهمی جابجا میکنه در کشور حال به علت خرابی این دستگاه مخابراتی که نمیشه گفت اما یک مستر بسیار حساس ناقص کار میکند یعنی 50 درصد و 50 درصد بقیه از مسر های رزرو در حال گردش است . احتمال خرابی از یک نقطه از مسیر فیبرنوری داده شده که تا الان مرکز کنترل تهران اجازه بررسی نداده است
ان شالله در چند روز آینده این اجازه بگیرم و مشکل را حل کنیم . تا ترافیک های data و غیره به راحتی در کشور در جریان باشند . (علت استفاده نکن از اصطلاحات مخابراتی و ذکر مسیر ها به علت محرمانه بودن ذکر نشده است با شرمندگی )
-
تعداد تشکر ها ازDeltaGostar به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2011, 22:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
از یه ماه پیش مشکلی روی برد ارتباطی مسیر پیدا شده است که رفع شده از 3 شب پیش دوباره برگشته . که STM1 بسیار مهمی جابجا میکنه در کشور حال به علت خرابی این دستگاه مخابراتی که نمیشه گفت اما یک مستر بسیار حساس ناقص کار میکند یعنی 50 درصد و 50 درصد بقیه از مسر های رزرو در حال گردش است . احتمال خرابی از یک نقطه از مسیر فیبرنوری داده شده که تا الان مرکز کنترل تهران اجازه بررسی نداده است
ان شالله در چند روز آینده این اجازه بگیرم و مشکل را حل کنیم . تا ترافیک های data و غیره به راحتی در کشور در جریان باشند . (علت استفاده نکن از اصطلاحات مخابراتی و ذکر مسیر ها به علت محرمانه بودن ذکر نشده است با شرمندگی )
آقا شما که دستی تویه کار دارین
این اینترنت 8 مگابایتی یا 16 مگ چطوری هست؟؟؟
اینترنت بین المللی هست یا می شه اینترانت؟؟؟؟
-