من هم از مخابرات می گیرم! حدود 2-3 روز پیش دقیقا همین حالت پیش اومد . از سرورم که آلمان هست پینگ می گرفتم 2000 میزد!الان درست شده 180 میلی ثانیه میزنه! شما هم چند روزی صبر کنید درست میشه!
![]()
ایرانسل هم تا 2 روز پیش همین طور بود ولی دیروز حل شد
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
سلام بابک هستم از کویر لوت انلاین میشم با ایرانسلتوپه توپه از صبح تا غروب اما غروب به بعد گوگل باز نمیشه
![]()
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
شبدیز ارائه اینترنت پرسرعت و اینترنت هوشمند کرج Shabdiz ADSL,Dialup,Wireless,WiMAX,Broadband ISP @ Karaj
نماینده پیشگامان هست اگه اشتباه نکنم
شرکت شبکه گستر ساینا تلفن : 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com
نمی دونم قضیه این اینترنت ها چیه ولی اینترنت منم دم به ساعت قطع میشه . یعنی چراغای مودم روشنه ولی پینگ نداره .
دو روزم هست که افتادن دارن ماهواره ها رو جمع میکنن . یه چیزایی داره میشه ....
دوست عزیز بنده برسی کردم گفتن تا چند روز دیگه حل می شه
من هم مشکلات عنوان شده + یه مقدار اضافی هم دارم. قطعی که بوفور اتفاق می افته؛ پینگ که بعضی وقتا زیاد میشه؛ گاهی اوقات ترنسفر صفر میشه و در بعضی مواقع نادر هم لینک رو از دست میدم و بعد درست شدن، کنسول مودم رو که نگاه میکنم نویز خط رو 20 تا30 واحد! بیشتر نشون میده (بعد چند دقیقه به حالت قبلی برمیگرده). مودم هم عوض کردم و درواقع از طرف من تغییر خاصی داده نشده که بگیم مشکل از این طرفه.
هرچی هست از مخابراته و بالایی ها هستن... isp خصوصیه و زیرمجموعه پیشگامان کویر
مشکل از مرکز دیتا هست به isp ها ربطی نداره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)