سلام
منم که از مخابرات دارم الان چند روزی همین وضعیت دارم سایتا شانسی باز میشه، البته سرورهای داخل ایرانی سریع باز میشن اما سرورها خارج ایران یکی در میون باز میشه و بعضی مواقع اصلا هیچی از سایتا باز نمیشه.
جالبه وقتی وی پی وصل می کنم همه سایتا سریعا باز میشن.
این مشخصه دارن یک کارایی برای سرورهای داخل ایران و خارج انجام میدن.
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir
منم پارس آنلاین هستم پینگام غروبا تا ساعت 10 شب افتضاح میشه بعد خوب
فکر کنم اینترنت ملی داره راه اندازی میشه بچه ها
یه مشکلی وجود داره واسه من حتی گوگل رو باز نمیکرد ... صد در صد یه خبرایی هستش
واسه ما که مشکلی نیست از شاتل میگیریم چیز پی انشم خوب کار میکنه خیلی عالی اینجا ایران i love Shatel
سرعتشم خیلی بالا هست پیشیبانیشم خابو خوراک ندارن قیمت هم پایین
![]()
کدوم شهر زندگی میکنید؟
منم صبام مشکلی نداره.
کدام استان است
اتفاقا مشکلی داره![]()
از یه ماه پیش مشکلی روی برد ارتباطی مسیر پیدا شده است که رفع شده از 3 شب پیش دوباره برگشته . که STM1 بسیار مهمی جابجا میکنه در کشور حال به علت خرابی این دستگاه مخابراتی که نمیشه گفت اما یک مستر بسیار حساس ناقص کار میکند یعنی 50 درصد و 50 درصد بقیه از مسر های رزرو در حال گردش است . احتمال خرابی از یک نقطه از مسیر فیبرنوری داده شده که تا الان مرکز کنترل تهران اجازه بررسی نداده است
ان شالله در چند روز آینده این اجازه بگیرم و مشکل را حل کنیم . تا ترافیک های data و غیره به راحتی در کشور در جریان باشند . (علت استفاده نکن از اصطلاحات مخابراتی و ذکر مسیر ها به علت محرمانه بودن ذکر نشده است با شرمندگی )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)