چرا دعوا میکنید مزایده تا دیشب بود و من بالاترین قیمت دیشب رو دادم بنابراین پیشنهادات شما خارج از زمان مزایده بوده و اعتباری نداره! اگر استارتر بخوان به شما بدند قوانین مزایده رو زیر پا گذاشتند!
چرا دعوا میکنید مزایده تا دیشب بود و من بالاترین قیمت دیشب رو دادم بنابراین پیشنهادات شما خارج از زمان مزایده بوده و اعتباری نداره! اگر استارتر بخوان به شما بدند قوانین مزایده رو زیر پا گذاشتند!
زندگی زیباست
زندگی زیباست
به بحث ادامه نمیدم...قوانین مزایده به اینصورت هست شما نمیتونی در حین مزایده واسه خودت تبصره ماده بزنی اگر تبصره میخوای بزاری باید قبل از مزایده اعلام کنی...
درهر حال این دامنه واسه من ارزشی نداره و معنی خاصی نداره که بخوام خودمو آب و آتیش بزنم فقط نحوه مزایده گذاشتن رو خواستم متذکر بشم
موفق باشید...
1.اول مزایده که نگفتم پایانش کی هست تبصره زدم اعلام کردم . "اینترنت پنج شنبه شب مشکل داشت اگه دوستان تایید نکنن من این دامنه رو رها می کنم تا هر کی تونست ثبت کنه." همچین فرمودین پول بیشتر انگار رقم میلیونی هست.
2.من کی گفتم این دامنه با معنی هست مگه yahoo معنی داره تو فارسی هیبرید یعنی پیوند "پیوند دو سایت google و yahoo هست "
زندگی زیباست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)