میون حرفاتون ببخشیدا سرور کلو کردن یعنی چه؟
البته میون حرفاتون نه میون جنگتون !
میون حرفاتون ببخشیدا سرور کلو کردن یعنی چه؟
البته میون حرفاتون نه میون جنگتون !
بله حق با شماست! ایرنیا همیشه باید بدبخت باشن! حقشون هم هست با این همه فکر بیخود! من توی یکی از پست هام گفتم که سرمایه شرکت برای این کار 350 میلیون تومان هست! در ضمن دارید منو منصرف میکنید با این حرفاتون والله!
کولو کردن سرور یعنی کیس سرور تحویل دیتاسنتر بدی اونا برات نگهداری کنن : پهنای باندشو تامین کنن . امنیت . برق . تهویه و ..... !![]()
شما نباید امیدتون رو از دست بدید. کلا کار نشد نداره
یک مسائله ای رو هم عرض کنم : دوستان ما باید اول واسه خودمون ارزش قائل شیم تا انتظار داشته باشیم دیگران برامون ارزش قائل شن. تو همین تاپیک چقدر ایرانارو بد می دونید. دلیلش چیه ؟ مگه ایرانیای که در سرتاسر دنیا دارن کار میکنن رو نمی بینید ؟ همین xlhost که یکی از مدیرانش آقای سعید خرزای هست. امید کردستانی یکی از مدیر های گوگل و افرادی که برای تمام جهانیان شناخته شده ان ..
لطفا ایرانی و فرهنگ ایرانی رو بد جلوه ندید.شما خودتون هم یک ایرانی هستید.
دوست عزیز شما هم یک وقت دست از کار نکش. حالا که گروه دارید ، سرمایه دارید ، موقعیت دارید ، با تحقیقات فراوان از افراد متخصص راه درست رو انتخاب کنید. لازم نیست قدمت رو بزرگ برداری قدمای کوچیک پشت هم بهتر از قدمهای بزرگه ، به پیشرفت کارت فکر کن ، امیدوارم موفق باشی.
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
عزیز تو 2 پست جمع بستی چیزی نگفتیم !
اگه شما خودتو بدبخت می دونی یا فکر خودتو امثال خودتو مسموم می دونی با بقیه کاری نداشته باش
ضمنا هرکس ارزو و یا رویاهایی داره که می خواد براورده کنه
شما نباید بیای اینجا خودتو سرمایتو فعالیت به قول خودت 25 سالتو به رخ ملت بکشی !! ااز قدیم می گن اگه دشمن پیدا کردی بدون موفقی اما این دشمنی هایی که اینجا داره میشه با اون دشمت زمین تا آسمون فرق داره !!
به جای همچین تاپیک ( شرمنده ها ) مزخرفی میتونستید یه تاپیک بزنید بگید برای زدن دیتاسنتر چه چیزی لازمه برآورده هزینه و تجربه کسب کنید !! بعد خودتون با همت خودتون ارزوتون رو به حقیقت برسونید
بازم شرمنده خیلی شرمنده اهانت نشه ولی شما 25 سال سابقه کاری داری به .... 350 میلیون داری به ..... نیازی نداری 4 نفر بهت افتخار کنن به .... خودت جاهای خالی رو با هر کلمه ای که دوست داری و لایق میدونی پر کن![]()
من نمیدونم چرا اینجا همه دنبال دعوا میگردن! انگار خوششون میاد! والله یه تاپیک بر اساس همین بحث بود که هزینه ها چقدر میشه! ما دیدیم میتونیم اینارو تامین کنیم . گفتیم حالا ببینیم توی کشور های خارجی جواب میده یا نه ؟! نمیدونم چرا بد برداشت میکنید. من کی گفتم من 25سال سابقه دارم ؟ گفتم شرکت 25سال سابقه داره . من کی گفتم 350 میلیون پول دارم ؟ . گفتم شرکت برای این طرح 350 میلیون میتونه هزینه کنه ؟ من گفتم دوست ندارن 4نفر بهم افتخار کنن؟ . من گفتم 4نفر با فکر منفی نیازی ندارم بهم افتخار کنن! لطفا به حرفای من دقت کنید . در هر کلمه یک دنیا حرف هست!![]()
کسی اینجا دنبال دعوا نمی گرده
اتفاقا اینجا کسانی هستند که اهل فن هستند و خیلی تجربه ها دارن و همینطور خیلی کسایی هستند که دارن با بی تجربگی کامل مشغول کسب تجربه هستن !
توی همین تاپیک خیلی ها اومدن خیلی فنی با شما صحبت کردن !
حرف خیلی از دوستان هم منطقی بود !
سنگ بزرگ علامت نزدنه
شما پله پله شروع کن مطمینا موفق میشی !
اما نه اینکه یالا دیتاسنتر راه افتاد !
شما اولین کاری که به نظر منطقی هست اونم استفاده از اسم رسم شرکت های بزرگ تو همچین کاری هست !
شما می تونی با دیتاسنتر های خیلی بزرگ صحبت کنی نمایندگی اماراتش رو قبول کنی همینطور که خیلی از دیتاسنتر های بزرگ المان و امریکا و کانادا نمایندگی دارن ! شاید با اسم های مختلف الان کار هم می کنن اما یک حامی بزرگ پشتشون بوده !
برای ما برد و باخت شما تو این کار فرق نمی کنه که بخوایم با شما دعوا کنیم یا بجنگیمم
اتفاقا گه همچین پروژه ای راه بیوفته برای ما هم مایه افتخاره !!
اما شما یکم زیادی موضوع رو کوچیک می بینید اونم با کلی جست و جو و صحبت کردن راسته ی کار دقیق نه ولی حدودش دستت میاد !
به طور مثال می گم تو 3 یا 4 صفحه قبل در مورد بیمه بحث شد و شما بهش فکر نکرده بودید !
حالا باید چند روز هم بشینی بررسی کنی هزینه بیمه و نحوه بیمه کردن دیتاسنتر شما
و به این هم فکر کنید الان جو اجتماعی طوری نیست که به خواهیم با قدرت کارهای در سطح بین المللی با نیمه اون انجام بدیم اگه فردایی اومدن گفتن چون شما مطعلق به کشور ایران هستی و ما نمیتونیم بهت خدمات بدیم چی کار می خوای بکنی ؟ خیلی راحت هم بهانه می گیرن ازت و زمین می کوبنت که خودتو کشورتو نتونی بالا ببری
پس برای همین حداقل دو ماه بشین بررسی کن همه جوانب رو بسنج بعد استارت کار رو بزن الان اگه هرکی نظری میده یه اصطلاح دوستان منفی !! شاید الان شما رو منصرف کنه اما موقعی که استارت زدی شروع کردی مشکلی پیش بیاد و شکست بخوری یعنی اینکه تا حدودی زندگیتو باختی چون هزینه خیلی سنگینی رو دستت گذاشته !
موفق باشی
ویرایش توسط toojih : May 20th, 2011 در ساعت 19:26
بله حرف خوبی زدید! نمایندگی گرفتن از دیتاسنتر ها فکر خوبیه! بهش فکر نکرده بودم!- شما دیتاسنتری رو میشناسید که با ایرانیا مشکل نداشته باشن و نمایندگی بدن؟
![]()
اگر هم نباشه فامیلی دوستی آشنایی یا فرد معتمدی که اقامت کشور دیگه رو داره باید استفاده کنید
مطمینا اگه نمایندگیشو نتونید بگیرید خودشو باید بیخیال شید !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)