دیتاسنتر پارس آنلاین با اون همه امکانات و سرمایه و ... هنوز نتونسته بازارو به خودش جلب کنه! اونوقت شما میخواید با 10-20 میلیون تو دبی دیتاسنتر راه بندازید ؟!
میدونید کلی پرسنل نیاز دارید ؟! میدونید به یه متخصص سیسکو باید ساعتی کم کم 30 دلار بدید ؟! میدونید چقدر تجهیزات نیازه ؟! میدونید ... > مطمئنم هیچی در این مورد نمیدونید وگرنه همچین پست هایی نمیدادید!
شما فقط چند موردو تکرار میکنید > شرکت ما 25 سال سابقه داره! شرکت ما مشکلی بابت سرمایه گذاری نداره! شرکت ما فلانه شرکت ما بیساره! ...
عزیز دلم! خرید قطعه که نشد تجربه!
برآورد هزینت کشته منو! آخه با سرور 300 دلاری میخوای چیکار کنی ؟! کی ازت میخره ؟!هزینه اجاره مکان = ماهی 200دلار
هزینه خرید هر سرور = حداقل 300 دلار - برای شروع کار 10 تا
هزینه خرید پهنای باند - 500مگابیت برای شروع کار = ماهی 500دلار به بالا
500 مگابیت 500 دلار ؟! خواب دیدی خیر باشه! آمریکا که آمریکاست کم کمش 4000 دلار برای هر 1 گیگابیت میگیرن! اونوقت شما میخوای از دبی که فقط یه پرووایدر داره به این قیمت بگیرید ؟!
امارات تو همه چی پیشرفت کرده به جز آی تی > دیتاسنتر تو خونتون بزنید بهتره
هر کی هم گفت من میتونم تو راه اندازی کمکت کنم، میگید باشه بهتون پی ام میدم! اینم از متخصصین احتمالی آینده شما!
ما میخوایم یه سرور کلو کنیم کلی تحقیق و بررسی میکنیم، اونوقت شما به همین سادگی میخواید دیتاسنتر راه اندازی کنید ؟!
PNDC_advertisement
همین پارس آنلاین که کلی هزینه کرده (میتونید رو x0 میلیارد تصور کنید) کسی بهش اعتماد نداره که اطلاعاتشو بذاره اونجا! اونوقت به نظرتون کسی هست که خرید از دیتاسنترهای آمریکایی رو بیخیال شه و از شما که با این تصورات دارید دیتاسنتر میزنید خریداری کنه ؟!
این خط این نشون! امروز 30 اردیبهشته، شما تا 30 خرداد وقت دارید فقط و فقط یه آی پی آنلاین کنید و بتونید 30 روز آپتایم رو روی 100% نگه دارید (95% هم راضی میشیم) و چند تا عکس از دیتاسنترتون بذارید! > نمیتونید
پ.ن: بحث کل کل نیست، فقط خواستم بگم که بدون فکر کردن کاری انجام ندید! حالا چه قرار باشه دیتاسنتر بزنید چه سیب زمینی بکارید! اگه من اطلاعات، سرمایه و تجربه فعلی شما را داشتم به جای دیتاسنتر زدن، 100 هکتار زمین میگرفتم و شروع به کاشت گوجه و سیب زمینی و بادمجون میکردم. بازدهی بهتری داره ...
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
از اون پستای تاریخی بود که باید Quote میکردم![]()