-
May 20th, 2011, 12:59
عضو انجمن
پاسخ : پروژه راه اندازی یک دیتاسنتر در کشور امارات متحده عربی!

نوشته اصلی توسط
ahmad110
به همین سادگی هم که میفرمائید ، نیست . شما هزینه برق + کولینگ + راک + پرسنل + هزینهه قرارداد با پرووایدرهای ارائه دهنده پهنای باند در حالت استندبای + سیستم برق اضطراری رو در نظر نگرفتید . بهتره که با این بودجه یه راک از یه دیتاسنتر معتبر بگیرید و سرورهاتون رو اونجا کولو کنید . فکر کنم بیشتر سود دهی داشته باشه .
هزینه برق در امارات = در حد لالیگا پایین هست. سیستم تهویه هوا رو خودمون طراحی میکنیم : مشکلی نیست ! برای شروع کار رک نمی بندیم! پرسنل مشکلی نیست! داریم!
- پهنای باند بحثش جداست : مشکلی نیست! به هیچ وجه همچین کاری نخواهیم کرد! از تحریم های علیه ایران همگی به سر اومدن! جوری شده که بخوایم یه سرور مجازی هم بگیریم ، باید با واسطه بگیریم! برای اوایل کار اصلا در فکر سود نیستم!به تنها کشوری که دسترسی داریم امارات هست و توی امارات دیتاسنتر معتبری نیست که بخوایم بدیم سرور هامون رو کولو کنن! و ...
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

نوشته اصلی توسط
parmis_data
مثل این که واسه شروع به یک سرمایه چند میلیونی نیاز دارید

نه حتما میخوای با 500 هزار تومن دیتاسنتر بزنیم؟ خوب معلومه هزینه میلیونی میشه!
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2011 12:59
# ADS
-
May 20th, 2011, 13:01
-
-
May 20th, 2011, 13:03
-
-
May 20th, 2011, 13:14
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2011, 13:38
کارتون جالب خواهد بود
موفق باشید ولی تا اونجا که من شنیدم پهنای باند خیلی گرونه ... تحقیق کنید
-
تعداد تشکر ها از paradox1666 به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2011, 13:58

نوشته اصلی توسط
amirlord
هزینه اجاره مکان = ماهی 200دلار
هزینه خرید هر سرور = حداقل 300 دلار - برای شروع کار 10 تا
هزینه خرید پهنای باند - 500مگابیت برای شروع کار = ماهی 500دلار به بالا
خودتون حساب کنید دیگه!

به نظر من این چیزی که میخواید راه اندازی کنید در حد ISP یا ISDP باشه نه دیتاسنتر :D
فکر نمی کنم با 10 تا پی سی بتونید دیتاسنتر stable راه اندازی کنید !
چون دیتاسنتر خرجش از 10 20 میلیون رد هست ! رو میلیارد باید سرمایه گذاری کنید ! اگر میخواید دیتاسنتر خوبی داشته باشید که بتونید جهانی رقابت کنید !!!
شما برای شروع بهتر است اول isp شروع کنید و بعد به isdp ارتقا بدید و سپس دیتاسنتر اینا راه اندازی کنید !! فکر کنم اینجور بهتر جواب بده ! چون حداقل اشنا میشید.
در ضمن شما میدونید یک مهندس شبکه که مسلط بر لینوکس / ویندوز / سیسکو باشه چنده ؟
میدونید باید 24 ساعت حداقل یک ادمین شبکه در دیتاسنتر باشه !
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
برای شروع کار رک نمی بندیم!
داداش این دیتاسنتر نیست که میگی ! بخدا اسم دیتاسنتر خراب نکنید !!!!
شما میدونید واسه شبکتون چند تا روتر میخواید !؟ چند تا switch میخواید !؟ قیمت روتر الان دارید !؟ الان واسه یک ISP در پیتی حداقل یک روتر 8 میلیونی میزارن دوست من !
امنیت دیتاسنتر واستون مهمه !؟ میدونید Firewall الان قیمت چند است ؟! از قوانین شبکه و دیتاسنتر اطلاع دارید !؟ جلوگیری از حملات .. تضمین اپتایم و هزار یک سوال دیگر
امیدوارم موفق باشید
-
-
May 20th, 2011, 14:02
فکر کنم راهنمایی کنید بهتر از حمله باشه...
اینجوری دلسرد نمی شه و از راه درست هم وارد کار می شه. البته شما هم دلت می سوزه برای دوستمون و که نگرانید ولی شما که اطلاع دارید بهتره بیشتر روشنش کنید.
-
-
May 20th, 2011, 15:31
عضو انجمن
-
-
May 20th, 2011, 15:54
عضو انجمن
هیچوقت آروم تر از این نبودم! بازم تو داری حرف اونو تکرار میکنی! من دارم میگم عضو کوچکی هستم! ما متخصص شبکه و ... داریم! یه جوری میگی انگار من یک نفرم و میخوام برم دیتاسنتر بزنم! :|
-
-
May 20th, 2011, 15:57
عضو انجمن
دوست عزیز اگه پشتیبان مالی و فنی خواستید می تونیم در کشور امارات در خدمتتون باشیم ولی یه مشکلی که هست مشکل سرعت اینترنت هست حداقل باید یک گیگابات رو تامین کنید بقیه چیز ها اصلا مشکل نیست(سخت افزار)
-