در این امر، شریک، همکار و ... خواستید با ما تماس بگیرید. اگر در شرایط مناسبی باشیم میتونیم همراهی کنیم...
info@ded24.com
زنده باشید
در این امر، شریک، همکار و ... خواستید با ما تماس بگیرید. اگر در شرایط مناسبی باشیم میتونیم همراهی کنیم...
info@ded24.com
زنده باشید
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
دوست عزیز اگه پشتیبان مالی و فنی خواستید می تونیم در کشور امارات در خدمتتون باشیم ولی یه مشکلی که هست مشکل سرعت اینترنت هست حداقل باید یک گیگابات رو تامین کنید بقیه چیز ها اصلا مشکل نیست(سخت افزار)
سلام
تا اونجایی که من می دونم خط دیتای اینترنت ایران از ترکیه و این ور اونور هستش و پینگ تایم یه سرور تو عربستان به نظر کم نمیتونه باشه در حد همون 200 هست فکر کنم
دوم اینکه دیتا سنتری که شما می زنی باید جنبه بین و المللی داشته باشه فرض کنید یه نفر تو المان هست دیتاسنتر های امریکا و المان و کانادا رو ول می کنه میاد عربستان ؟ این مورد رو کشور های دیگه هم صدق می کنه
سوم اینکه اینترنت عربستان از لحاظ *****ینگ هم محدود هست و خیلی سایت ها هم اونجا *****ه !!! پس بدرد اکانتینگ نخواهد خورد !
قلا توی یکیاز تاپیکهای مشابه در موردش بحث شده بود و بزرگترنیمشکل ایسن بود که ظاهرا پهنای ب باند خیلی خیلی گرون هستش و اصلا بصرفه نیست باری این کرا و یکسری موارد دیگر بود که انا درست یادم نیتس ولی توسنتممیگردم پیداش میکنم تاپیک لینک میدم
تنها چیز یکه یادمه یوزر اریا که الان هم جزو مدیران این فروم هست در این مورد اطلاعات خوبی داشت و یکسر ی موراد که باعث میشد جای خوبی برای این کار نباشه امارت
با توجه به اینکه ایشون خودشون توی امارت زندگی میکنند اطلاعات کاملی داشتند
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
من خودم میخواستم همین کار رو کنم و لی خوب به دلایلی نشد
ولی آره خوب جواب میده -- چرا نده
اگه خواستی منم در خدمتم
ehsansystem@ymail.com
09163991251
ehsansystem.com
کانفیگ سرور و ...
پینگ تایم کشور های عربی به ایران وحشتناک بالا هست و اصلا پیشنهاد نمیشه .. به نظر من همون ارمنستان بهتر هست ، اگر روسیه هم بتونید تهیه کنید خوبه چون خیلی از isp ها پینگ های خوبی به روسیه میگیرند ..
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
چقدر پیشنهاد همکاری
از وقتی طرف با سیستم پنتیوم وان و 512 کیلوبیت ای دی اس ال اومد دیتاسنتر زد، همه مشتاق شدن دیتاسنتر بزنن!
به جای تقلید کورکورانه از همدیگه بهتره فکرای بهتری بکنیدتکنولوژی داره با سرعت پیشرفت میکنه و شماها هنوز به فکر دیتاسنترید ؟!
مایکروسافت میتونست بهترین دیتاسنترها رو هر جا که دلش میخواست بزنه ولی کاری کرد که کل دیتاسنترها بهش نیاز داشته باشن!
این فقط یه مثال بود ...
اولا دوستان عربستان کجاست بابا! من دارم امارات رو میگم ! اگر توجه داشته باشید . بیشتر از 65% اینترنت کشور از کشور امارات تامین میشه و بقیه اون از ترکیه و ... ! پهنای باند هم دوبی طبق سوالاتی که از دوستان مقیم پرسیدم گفتن ارزونه! حالا این سفر که خودم رفتم ، باید برم قیمت همه چی رو بگیرم!- چون ما با این کشور ارتباطات بسیاری داریم و حدود 25 سال هست که گروه ما از این کشور واردات همه نوع کالا داره و این که اشنا زیاد داریم ، فعلا تنها کشوری که می تونیم تجهیزات رو راه بندازیم امارات هست ، اگر دوستانی در دیگر کشور ها هستن ، بگن وضعیت چطوره؟ از همه لحاظ!
![]()
به نظر من اگه پول خوبی پشتش باشه جواب مبده
البته واسه این کار باید حرفه بود![]()
پروژه خوبی هست
اتفاقا خیلی خوب میگیره واستون
فقط اگه کیفیت داشته باشه
پشتیبانی خوب باشه
چی از این بهتر که پشتیبانی و دیتا سنتر ایرانی باشه و خارج از کشور باشه ؟ !!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)