نوشته اصلی توسط
alborzgostar
هزینه خود سرور میشه 300 تومن هم خریدتون قطعی شد من در خدمتم SmardDc دیتا سنتر
نکته: اینجا شده جک خونه سرور با پورت 1 اختصاصی کجای دنیا با پهنای باند نا محدود میدند من اولین خریدارم !
وحید خان یکمی دست به انجمن بکش ما دیگه حوصله نداریم بیاییم اینجا این چیز های عجیب ببینیم
بای
دوست عزیز یکم احترام متقابل داشته باشید
این سرور ی که شما افر دادین از همون هایی است که نمیشد vmware نصب کرد اما تو تاپیک جار میزیدن میشه !!

نوشته اصلی توسط
Hostpolis
ما پورت 100 اختصاصی با ترافیک شیپینگ میدیم. چیزی که شما ازش به عنوان پورت 1000 میشنوید فقط آپ لینک هست. که اکثر دیتاسنتر ها دارن ارتقا میدن به 1000 و ما هم آپ لینک 1000 داریم. ولی اگر کل پهنای باند یه دیتاسنتر که ادعای پورت 1000 برای سرور میکنه رو تقسیم بر تعداد سرورهاش کنید می بینید که هم چنین چیزی اصلا منطقی نیست. متاسفانه این شده یه ابزار تبلیغاتی!
لطفا میزان مصرف ماهانه ای که دارید و محتوای فعالیتتون رو بفرمائید که امکان پیشنهاد سرور بوجود بیاد. ما 34 ترکیب برای سرور داریم. باید دقیق مشخص بشه کدوم به درد کار شما میخوره که باعث نارضایتی آتی نشه.
با تشکر
ببنید دوست عزیز ببنید ما هزینه ای که در حال حاضر میدیم.در مقابلش سرویس مناسب نمیگیریم.
میخوایم اندازه پولمون سرویس داشته باشیم.در مورد مصرف هم ذکر کردم روزانه چیزی که سرویس دهنده بهمون گفته چیزی حدود 17 ترابایت مصرف میکنیم.
عنوان سایت هم فیلم-موزیک و ... است

نوشته اصلی توسط
sales data
افرتون همینجا قرار بدید
[QUOTE=iNicz.Com;242744]این شد 800ت
هارد sas نگیری ارزش نداره . سرور سوئیس و equinix
dual xeon 5620 - 24 gb ram -1 gb port - unlimited bw - 4* 450 gb sas hard
LiteSpeed 2 CPU FREE
هیچ چیزی نامحدود نیست و منظور از unlimited که بعصی ها خودشون رو به بیسوادی میزنند اینکه که واسه پهنای باند محدودیتی و جود نداره که OVER-USAGE حساب بشه.
[COLOR="Silver"]
در مورد هارد ساس که تایید میشه و ساس یه چیز دیگس
در مورد قیمت و ... بعدا بیشتر صحبت میکینم
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------