سلام حمید جان
مرسی از توضیحاتت
عزیز من مشکلی با نصب و زبان ندارم
ولی موضوع این هستش که سی پنل روی لوکاال ندارم و بعید میدونم سی پنل روی لوکال نصب بشه
برای همین نصف مشکلاتم هنوز پابرجاست
سی پنل از یک افزونه whm برای مدیریت هاست استفاده میکنه .
و whmcs در سایتش چیزی درباره سی پنل نگفته ولی چیزی که مشخص هست این هستش که باید حتما یک سرور مجازی یا اختصاصی برای کار با whmcs در اختیار داشته باشیم
و مشکل من اینجاست که من فقط یک کنترل پنل نمایندگی میتونم داشته باشم . ( در واقع یک اکانت سی پنل که قابللیت تعریف پکیج و اکانت داشته باشه )
اون دوستمون در پست قبلی یک سایتی ر وبه من معرفی کردند که یک مدیرت هاست بود ( اوپن سورس و مجانی هستش ) و قابلیت ارتباط با whm سی پنل رو داره ولی موضوع اینه برای این سیستم قابلیت تعیین قیمت برای پکیج ها وجود نداره چون سیستمش مجانی هست و برای ارائه وب سایت مجانی ساخته شده . ( فضای رایگان و این چیزا )
یک اسکریپت پولی دیگه هست که نال شده اش هم میشه پیدا کرد به نام phphostbot من خودم شخصا اینو فارسی کردم میتونم نسخه نال شده اش رو گیر بیارم و با همین هم کار کنم و فارسی هم که هستش.
ولی موضوع این هست که در هر دوی این اسکریتهایی که عرض کردم قابلیت افزودن دامین و رجیستر یک دامین رو ندارند . -api و ( خیلی هنر بکنند یک ساب دامین یمسازند )
واسه همین فعلا به مشکل خوردیم میخوام بدونم این whmcs اخرش سی پنل وصل میشه یا نه
اگر کسی اینو نصب داره ممنون میشم از قسمت ارتباط بین سی پنل و این نرم افزا یک اسکرین شات اینجا بزاره فقط میخوام ببینم واقعا وصل میوشند یا نه.
مرسی متشکرم.