-
عضو جدید
درخواست 5 گیگ هاست لینوکس برای سایتی با مصرف بالا
با سلام به همه دوستان
من از وردپرس استفاده می کنم و برخی پلاگین هایی که لازم دارم ممکنه روی سرور فشار بیارن
روی چند ساب دامین، سیستم های مدیریت محتوای مختلف نصب کردم مثلا یه فروم با mybb و یه سیستم دوستیابی که خودم ترجمه کردم
نیاز به یه هاست لینوکس با مشخصات زیر دارم
فضای هاست: 5 گیگ
پهنای باند: 50 گیگ
کنترل پنل: cpanel
جوابگو بودن برای افزایش ناگهانی تعداد آنلاین ها (منظورم اینه که مثلا اگر یهو افراد آنلاین از 40 رفت به 200 سرور کم نیاره)
بقیه امکانات کاملا نامحدود
پشتیبانی عالی می خوام. از اینکه کسی جوابگوی سوالاتم نباشه متنفرم (یا اینکه در جواب سوالاتم با این جمله روبرو بشم: مشکل از ما نیست یا مشکل شماست)
می خوام هیچ وقت با ساسپند شدن سایت مواجه نشم
الان یه مشکل بزرگ دارم اون هم اینکه حدود 450 نفر عضو خبرنامه دارم که با هر مطلب جدیدی که می نویسم نهایتا برای 100 تاشون ایمیل ارسال میشه!
این مشکل اگه رفع بشه. ممنون میشم
در ضمن برای کاهش قیمت ها حاضرم بنر هاستینگمون رو در سایت قرار بدیم.
آمار بازدید روزانه: بطور متوسط 15 هزار نفر
منتظر پیشنهادات منطقی و معقول شما دوستان عزیز هستم
-
-
May 17th, 2011 17:28
# ADS
-
پاسخ : درخواست 5 گیگ هاست لینوکس برای سایتی با مصرف بالا
با سلام
نمونه سایت رو سرور ما
خوش آمدید به آپلودفا , آپلودفا, آپلود, فارسی ,آپلود, نا محدود ,فایل, آپلود, عکس ,آپلود, فیلم ,آپلود, زیپ ,آپلود ,آهنگ, آپلود ,پی دی اف ,آپلود ,همه,
فضا : 5 گیگابایت
پهنای باند: نامحدود
بقیه امکانات نامحدود
کنترل پنل : سی پنل
سالانه : 60 هزار تومان
در خدمتیم
فرا نتورک | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضای
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
با تشکر از فرا نتورک عزیز
لطفا سایر دوستان هم یه نمونه از سایت هایی رو که مشتری اونها هستند معرفی کنند (البته سایت هایی که هاستینگ معمولی دارند نه vps)
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
ضمنا بکاپ منظم و در صورت امکان روزانه هم می خوام.
هاست هم باید نسبت به حملات هک مقاوم باشه. من تا الان 3 بار هدف حملات هک قرار گرفتم
-
تعداد تشکر ها از mojtaba127 به دلیل پست مفید
-
با سلام
ماهانه 35000 تومان
-
-
عضو جدید
-
-
ماهانه 20 هزار تومان سی پنل سرور خدا پورت 1000
وقت خودتو نگیر با این هاست های ماهی 2 تومانی با توجه که مشخصات دادی سرور قدرتمند تینا در خدمت شماست
می دونی که یکی دو روز سایتت دان باشه چنان رتبش میاد پایین که دیگه فکر هاست های بی کیفیت رو از سرتون بیرون کنی
-
-

نوشته اصلی توسط
mojtaba127
با تشکر از فرا نتورک عزیز
لطفا سایر دوستان هم یه نمونه از سایت هایی رو که مشتری اونها هستند معرفی کنند (البته سایت هایی که هاستینگ معمولی دارند نه vps)
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
ضمنا بکاپ منظم و در صورت امکان روزانه هم می خوام.
هاست هم باید نسبت به حملات هک مقاوم باشه. من تا الان 3 بار هدف حملات هک قرار گرفتم
بک آپ روزانه تهیه میشه......هاست هم از نظر امنیت خوبه ...سرور اختصاصی هست ..مخصوصی هاستینگ.....
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
tinavps
ماهانه 20 هزار تومان سی پنل سرور خدا پورت 1000
وقت خودتو نگیر با این هاست های ماهی 2 تومانی با توجه که مشخصات دادی سرور قدرتمند تینا در خدمت شماست
می دونی که یکی دو روز سایتت دان باشه چنان رتبش میاد پایین که دیگه فکر هاست های بی کیفیت رو از سرتون بیرون کنی
آدرس سایت شما چیه؟!
سرور خدا جدیده؟!!!!!!!!!!!
-
تعداد تشکر ها از mojtaba127 به دلیل پست مفید
-
boorsekala.com
tinahost.com
-
-
May 17th, 2011, 19:47
عضو جدید