سلام
آقای توکانت ظاهراً بدجوری از ما دلخور هستند!
والا جوابی که شما دادید این بود :
علی الظاهر با اینکه بنده بصورت کاملاً تشریحی پاسخ اما شما منظورمو در پیغام خصوصی درست متوجه نشدید.سلام
فکر کنم شما مستقیم خرید کنید برای شما بهتر باشه
موفق باشید
هدف من از اون پیغام این بود که من مشتاق سرویس هلند این شرکت هستم و طی صحبتی که داشتم اولش گفتند 5 آی پی بیشتر نمیدیم و بعدش با هماهنگی اعلام کردند اگر نیاز دارید واقعاً ما تا 16 آی پی میدهیم.
و وقتی لینک آفر رو قرار دادم یعنی اینکه شما رو طرف مشورت جهت خرید قرار دادم ، شما خیلی راحت می توانستید بگید ما این آفر رو ارائه نمیدیم و اگر میخواهید همان آفر را میدهیم.
قصد و قرض بنده 90% روی بحث آی پی بود که واقعاً نیاز ما هست. اگرم چت منو با لیزوب خونده باشید متوجه این مورد خواهید شد!
و اینکه قیمت رو تبدیل به ریال کردم کار من نبوده! کار فاینانس یاهو بوده که علی الظاهر شما بروز تر از یاهو هستید و قیمت ارز را بهتر می دانید.
در هر صورت ما خواهان آفر 16 گیگ هلندیه شما بوده و هستیم و تنها نگرانی از بابت آی پی داریم.
بجای جبهه گیری و بزرگنمایی بهتر است مشتری مداری کنید. نمونه ای از مشتری را می توانید در همان چت با لیزوب ببینید.
برادر بزرگوار جناب آقای توکانت ؛
من در ابتدای تاپیک و در پست اول عرض کردم که:
از این مورد براحتی می توانید متوجه شوید که مارگزیده ای بیش نیستیم و این وسواس ما بخاطر دوستان و همکاران شماست.اصلاً از آقایی که به اصطلاح دوست ما نیز هست رضایت نداریم.
نمی دونم چرا دوستان ایرانی اینقدر زود دلگیر می شوند.
به هر صورت اگر بد منظورمو رساندم و بد نوشتم از صمیم قلب از شما عذرخواهی می کنم.
ارادتمند
نیما