-
May 17th, 2011, 13:03
عضو انجمن
پاسخ : درخواست يك سئو كار حرفه اي
من با شرکت نسل وب کار کردم:
ارائه دهنده خدمات تخصصي وب سايت | نسل وب | طراحي وب سايت, ميزباني وب , سئو و بهينه سازي سايت
برای سایت کارخانه پودرینه شمال. هزینه کمی اول برای تبلیغات گوگل گرفتند و بعد روی سئو کار کردن. تا حالا کلماتی که میخواستیم برایمان کار بشه رو به درستی انجام دادند.
با اینکه سایت رو با جوملا ساختیم و مطلب آنچنانی هم درش نداریم.
-
تعداد تشکر ها ازnimo0ol به دلیل پست مفید
-
May 17th, 2011 13:03
# ADS
-
May 17th, 2011, 13:13
پیشنهاد بنده جناب itjavani
-
تعداد تشکر ها ازm1l4d به دلیل پست مفید
-
May 17th, 2011, 13:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
soheil2020
سلام چرا به مردم بدون مدرک تهمت میزنید من پیگیری کردم به میهن دانلود ایمیل زدم و واسم نوشت که هیچ گونه هزینه نداده و سئو کرده لطفا بدون دلیل صبحت نکنید اگر بخواید یک عکس از ایمیل میتونم بزارم توی انجمن وهیج جا هم پول نمیگیرن که کپی رایت بزارن و خودشون با کلمه سئو رتبه اول رو دارند امیدوارم این تهمت زدن ها بدون مدرک روزی به پایان برسد
منم به ادمین میهن دانلود ایمیل دادم
گفتن برای سئو سایت به میهن سئو ندادن
اصلا گفتن سایت رو برای سئو ندادیم همه چیز دیفالت هست
از جناب آقای itjavani هم بابت راهنمایی هاشون تشکر ویژه می کنم
-
تعداد تشکر ها ازAriyaDownload به دلیل پست مفید
-
May 17th, 2011, 13:51

نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
از جناب آقای
itjavani هم بابت راهنمایی هاشون تشکر ویژه می کنم

دانلود رايگان نرم افزار
ته صفحه مراجعه کنید یعنی الکی هست پول دادن فقط کپی رایت بخوره شایع درست نکنید برای مردم ممنون
-
تعداد تشکر ها ازsoheil2020 به دلیل پست مفید
-
May 17th, 2011, 14:12
عضو جدید
شما با طراحی سایت, طراحی وب, طراحی وب سایت | WeDesign.ir هم صحبت کنید من فکر میکنم کارشون خوب باشه چون خیلی از سایت ها مثل p30download و mihandownload و... باهاشون کار کردند
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

نوشته اصلی توسط
soheil2020
دانلود رايگان نرم افزار
ته صفحه مراجعه کنید یعنی الکی هست پول دادن فقط کپی رایت بخوره شایع درست نکنید برای مردم ممنون
سئو کردن انجمن که کاری نداره شما هک سئو را نصب میکنی ( حالا یا نول یا لایسنسشو میخری ) بعد با آموزش هایی که موجود هست شما انجمنتو سئو میکنی
vBSEO - Buy vBSEO Now
-
تعداد تشکر ها از demonse2 به دلیل پست مفید
-
May 17th, 2011, 14:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
soheil2020
دانلود رايگان نرم افزار
دوست عزیز من که قصد تخریب شما رو نداشتم و به هیچ عنوان با این هدف تاپیک رو ایجاد رو نکردم
فقط خواشتم نظر دوستان رو بدونم، همین
به نظر شما این کاره اشتباهی هست؟؟؟
این دو عکس از پاسخ ادمین میهن دانلود :
عکس ها پاک شد (با ساپورت میهن سئو صحبت کردم، مشکل حل شد)
البته جوری که من متوجه شدم جناب آقای / خانم میهن سئو تنها انجمن میهن دانلود رو سئو و بهینه کردن که از رحیم هم می پرسم
تا متوجه بشم
بازهم تاکید می کنم که بنده قصد هیچ گونه تخریب و بد جلوه دادن میهن سئو رو ندارم
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

نوشته اصلی توسط
demonse2
شما با طراحی سایت, طراحی وب, طراحی وب سایت | WeDesign.ir هم صحبت کنید من فکر میکنم کارشون خوب باشه چون خیلی از سایت ها مثل p30download و mihandownload و... باهاشون کار کردند
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
سئو کردن انجمن که کاری نداره شما هک سئو را نصب میکنی ( حالا یا نول یا لایسنسشو میخری ) بعد با آموزش هایی که موجود هست شما انجمنتو سئو میکنی
vBSEO - Buy vBSEO Now
الان کار سئو سایت رو به ایشون دادیم
ولی خوب در مورد کار سئو ایشون نمی دونیم چطوری ها هست
کسی اطلاعی داره در مورد آقای تبریزی؟؟؟
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

نوشته اصلی توسط
demonse2
vBSEO - Buy vBSEO Now
اینطوری ها هم نیست که شما می فرمایید
پس اگه اینطوری باشه برای وردرپس با نصب دو سه تا افزونه سئو کاره سئو سایت تموم میشه
حتما کارهای بیشتری انجام شده
جناب آقای / خانم میهن سئو از دست بنده بایت ایجاد تاپیک شاکی بودن
باید مجدد تاکید کنم که هدف بنده تنها استفاده از تجربیات دوستان بود ولا غیر و به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی قصد تخریب ندارم
ویرایش توسط AriyaDownload : May 17th, 2011 در ساعت 15:21
-
-
May 17th, 2011, 16:25
سلام بله رحیم اقا مدیر کل انجمن گفتند که فقط انجمن رو سئو کرده احتمال اشتباه تایپی بوده یا شما بد فهمیدید و همینطوری که مدیر میهن دانلود فرموده اند میهن دانلود رو صفحه اصلیش رو هیچ کسی سئو نکرده حتی امین تبریزی و میهن سئو
ویرایش توسط soheil2020 : May 17th, 2011 در ساعت 16:30
-
تعداد تشکر ها از soheil2020 به دلیل پست مفید
-
May 17th, 2011, 17:33
سلام، شرکت ما در کشور ارمنستان هست و می توانیم براتون روی سئو سایتتون کار کنیم. حتی روی مارکتینگ سایت تو اینترنت هم می توانیم کار کنیم. تعرفه ها هم تو سایت ما هست.
-
تعداد تشکر ها از exactserver به دلیل پست مفید
-
May 17th, 2011, 19:49

نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
از جناب آقای
itjavani هم بابت راهنمایی هاشون تشکر ویژه می کنم

سلام خدمت دوستان من ادمین انجمن میهن دانلود هستم تیم میهن سئو
انجمن میهن دانلود رو سئو کردن و خیلی عالی و خوب هست تائید میکنم
من راضی هستم خدانگهدار
-
تعداد تشکر ها ازrahimonline به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2011, 22:35
سلام
در صورتی که نیاز به سئو و بهینه سازی دارید لطفا یک پ خ برای من ارسال کنید تا نمونه کارهارو واستون ارسال کنم .
-
تعداد تشکر ها از hmarei به دلیل پست مفید