نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: درخواست سرور اختصاصی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,245
    تشکر تشکر شده 
    1,541
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور اختصاصی

سلام
    همونطور که دوستان گفتن ، این سرور با این مشخصات واقعا ریسک خیلی خیلی بزرگیه! حتی فکر نمیکنم دیتا سنتر هایی که "واقعا" دیتا سنتر باشن به شما این پیشنهاد رو بدن!
    شما حساب کنید usage هاردتون به چه شدتی بالا میره! مسلما اگر هارد بسوزه (حتی تحت Raid 10) شما تا برگردوندن اطلاعات (حتی کمتر از 5 ساعت!) بسیار بسیار با مشکل برمیخورید!
    شما 2 تا راه دارید!
    1- اینکه از Cluster استفاده کنید . (و پیشنهاد بنده کامپایل کردن چندین سرور در چندین دیتا سنتر در نقاط مختلف جهان هست که به نسبت به پینگ کسی که request میده handle کنه)
    2- اینکه سرور های ابری (Cloud Server) استفاده کنید. هزینه ی دومی مسلما کمتر و دردسر راه اندازیش خیلی کمتره! اما اولی عالیه! و مسلما بهترین سرویس رو خواهید داشت!
    و اما مورد استفاده که هرچیزی هست یوزیج بالایی داره ، اگر کارتون فقط به صورت صفحات هست و قصد ارائه ی سرویس های به اصطلاح دانلود رو ندارید ، پیشنهاد میکنم سرور رو در یکی از کشور های نزدیک ایران تهیه کنید. چون پینگ پایین بسیار در مصرف پهنای باند موثر خواهد بود!
    به هر صورت اگر هنوز بر تصمیم خودتون هستید ، محمد حسین فخرایی میتونه براتون این کار رو انجام بده ولی شما باید هزینه ی سرور رو حد اقل 3 ماهه بپردازید! (البته پورت 10 گیگابیت به جز دیتا سنتر FDC من ندیدم جایی ارائه بدن! شاید gold partner های softlayer یا singlehop هم گاها بتونن با رای زنی خیلی زیاد تهیه کنن!)
    به هر صورت... سرورتون واقعا ریسک بالاییه!
    به عنوان کسی که جددا و در نهایت چیزی که بتونید فکر کنید یوزیج بالا رو تجربه کردم ، پیشنهاد میکنم از همین ابتدا کار رو تقسیم کنید بین چند سرور تا با مشکلی که من مواجه شدم مواجه نشید....
    شب خوش

---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------

در ضمن دوستان ، شما فکر کنید ایشون اصلا خریدار نیست! اومده که رنج قیمت دستش بیاد! شما کارتون رو بکنید!
    پ ن: کسی که چنین سروری میخواد تهیه کنه مطمئن باشید حظوری میره دیتا سنتر....

2. تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)