نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: اینترنت با بلوتوث ؟؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

پیش فرض پاسخ : اینترنت با بلوتوث ؟؟

با سلام
    تا آنجایی که من می دونم این مودم به بلوتوث کاری نداره
    یک نقل قول می زارم بخون :

با سلام
    من این مودم را گرفتم به قیمت 85000 تومان که با هزینه پست شد 89000 تومان- مارکشم zisa edge modem است از شرکت فناوری نیکسان
    مدلشz621u است که ویندوز 64 بیتی را هم ساپورت میکنه. مدل دیگه اش فقط 32 بیتی را ساپورت می کنه. قیمتشون هم یکیه. البته شاید الان ارزونتر شده مخصوصا که شرکت همراه اول مودم خودشو با یه سیم کارت اعتباری تو نمایشگاه تلکام قیمت زده بود 40000 تومان (قیمت نمایشگاهی) که اینجوری باید گفت که خرید این مودم که من خریده ام به صرفه نیست!!!! من خیلی با خودم کلنجار میرم که بیخیال پولی که سوزانده ام بشم امابازم دارم میسوزم !!!!
    البته اینم بگم که مودم من فقط edge داره اما مال همراه اول 3g هم داره و این برای آینده مهمه.
    خوب از دل درد یا همون درد دل بگذریم میرسیم به اینکه آیا واقعا بدرد می خورن یا نه.
    این موضوع ارتباط مستقیمی به منطقه سکونت شما داره که آیا آنتن های اونجا edge را ساپورت می کنن یا نه.
    اگه بکنن اونوقت سرعت دانلود چیزی بین 20 تا 30 کیلو بایت داره اگه نه از 10 بالاتر نمیره که نمیره.
    نکته ناراحت کننده اینه که این مودم ها اجرا اتوماتیک (auto run) هستند و درایورشون تو خودشونه و به صورت یک سی دی رام کوچک نصب میشن . حالا یا به این دلیل یا به دلیل دیگه ای هر بار که مودم را به کامپیوتر وصل می کنین نیاز به اجرای برنامه اش برای نصب درایور و شناختن اون است و اینطور نیست که یکبار نصب کنین و دفعات بعدی خودش بشناسه و نیاز به اجرای برنامه اش نباشه.
    حالا بگذریم که نوسان تو این سیستم زیاده و موقع دانلود و این چیزا زود زود باید قطع کنی و دوباره وصل بشی تا دانلود از سر گرفته بشه. برای مرور صفحات هم بدک نیست و کمی از dial up بهتره. بکار گیری سیم کارت همراه اول از ایرانسل بهتره و نوسان کمتری داره.

با این توضیحات انتخاب با خودتون..
    کد:
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5612815&postcount=2
    موفق باشی

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

2. تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)