نقل قول نوشته اصلی توسط mmmmam نمایش پست ها
این سایت که الکی نیست؟ واقعا میده؟

---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

باید حتما ادرس و .. درست باشد؟

---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------

ادرس و .. الکی وارد کردم. مشکلی نیست؟

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

بعدش برای تمدید همون 3 تومان هست دیگه؟ لطفا جواب بدید .

---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

وقتی یک سال دامنه تمومو شد برایتمدید همون 3 تومان؟
نقل قول نوشته اصلی توسط Sir.DarKNesS نمایش پست ها
کدوم سایت الکی نیست ؟ افاق هاستینگ؟ نه بابا

منم به دامین .in ثبت کردم
؟

---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

رفیق لطفا ای دیتو بده تا یک سوال مهم درباره ی این هاست بپرسم. چون کسی نیست جواب بده و شما اولین کسی هستید که جواب دادید.

اگه مشخصاتو الکی بزنیم و پرداخت کنیم چی؟ میدن؟

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------

دامینو گرفتی؟ همین دامنه in?
نقل قول نوشته اصلی توسط Sir.DarKNesS نمایش پست ها
چقدر وسواس به خرج میدی ؟ مشخصات چی ؟

صبر کن ایشون میان جواب میدن بنده هیچ کارم شاید خوششون نیاد بنده جواب شمارو بدم : دی

صبر کن
مشخصات ادرس و ............

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

و هزینه تمدید چقدره؟ همون 3 تومان

هزینه تمدید انگار 12000 تومان اگر یکساله تمدید کنید. میتوانید از همین ابتدا شما 10 ساله هم خرید کنید.
سایت در پشت اول امده دوست عزیز من متوجه وسواس و پشت های پی در پی شما نمیشوم.
تعداد بسیار زیادی دامنه روزانه از طرف ما صبت میشود و به نام کاربر با پنل مدرتی هست که اختصاصی بودن 100 درصدی دامنه را برای کاربر تضمین میکند