نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 144

موضوع: سیستم مدیریت فروش هاست و دامین

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    45
    تشکر شده در
    35 پست

پیش فرض پاسخ : سیستم مدیریت فروش هاست و دامین

با سلام و احترام

اين پست تجربه شخصي من از كار با آقاي محسن داوري و سيستم آدونيس هست.

من از ايشون يك سيستم ادونيس خريدم و قالب رو هم طراح خودشون برام طراحي كرد. با توجه به امكاناتي كه اين سيستم داره و باگ هايي كه در طول چند سال گذشته به طور كامل از سيستم حذف شده، اين سيستم حرفه اي، كارامد و كم هزينه است.

پروژه من يك پروژه زمان بر بود چون با توجه به قالبي كه داشت، بايد سيستم متناسب با اون تغيير ميكرد. ولي آقاي داوري با توجه به اينكه خودشون سيستم رو نوشتن به راحتي تغييرات رو ايجاد و تمام و مشكلات سايت رو براي من حل كردند.

سيستم جديد ايشون سيستم خيلي كاملي هست و تمام امكانات لازم رو براي ثبت هاست و دامين به صورت انلاين يك جا در خودش داره و اين نكته هم خيلي براي من جالب بود كه امكان تعريف سرور مجازي و اختصاصي هم در اين سيستم جديد قرار گرفته. پرداخت ها هم به صورت انلاين يا ثبت فيش بانكي و يا... به راحتي در اين سيستم قابل تعريف است. از ويژگي هاي ديگر اين سيستم ميتونم به بخش مديريت قوي اون اشاره كنم كه شما به راحتي ميتونيد كنترل كاملي رو روي سايت داشته باشيد. ( پيشنهاد ميكنم حتما دمو اين سيستم رو ببينيد تا خودتون بهتر با سيستم آشنا بشيد.)

در مورد پشتيباني هم ايشون جواب تمام مكاتبات رو سريع ميداند و مشكلي از اين نظر هم من نداشتم و هميشه سعي داشتند به بهترين شكل مشكلات رو حل كنند و مشكلي نداشتم كه حل نشده بمونه.

آقاي داوري آدم خيلي با شخصيتي هستند و من در كار با ايشون يك احترام متقابل رو احساس ميكردم. مهمترين ويژگي ايشون هم راست گوييشون بود ( البته يك مورد هم بدقولي داشتند، ولي در كل ادم بد قولي نيست)

• اميدورارم هيچ زماني هيچ اسكريپتي به خصوص اسكريپت يك فرد ايراني كه براي اون زحمت كشيده، نال نشه. و تمام سعي خودم را ميكنم تا با افرادي كه اين اسكريپتها را نال يا از اون استفاده ميكنند برخورد بشه.

با تشكر
    ویرایش توسط navid7904 : August 12th, 2009 در ساعت 06:42

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)