این تایپک ها به نتیجه نمیرسه
این تایپک ها به نتیجه نمیرسه
خسته نباشید
مواظب باشید پول از دست ندید
درود
دوست عزیز شما که اینقدر آدم میخواید جمع کنید اهیاناً میخواید به جایی لشگر کشی کنید؟!!!
ما در این چندسالی که بعنوان یک سرویس دهنده خدمات الکترونیک داریم فعالیت می کنیم و تمام سرویس های طراحی وب ، نرم افزارهای پیامک ، میزبانی وب و غیره رو ارائه دادیم نیازی به جمعیت هیچ وقت احساس نکردیم و گذشت زمان نشون داده که خدمات الکترونیک نیاز به علم و تجربه و تکنیک دارد و لازم است بجای جمع کردن آدم به جمع کردن تکنیک و چند نفر کلیدی فکر کنید و مطمئن باشید آدمی کاردان هیچ وقت با چنین فراخوانی در لیست شما قرار نمی گیرد!
کارهای الکترونیک اونقدرا هم که شما دارید لیست تهیه می کنید آدم نمیخواد!
افکار بزرگ شما قابل تحسین است ، لذا برای کارهای بزرگ بهتر است بزرگ فکر کنید ، نه اینکه دنبال جمعیت بزرگی باشید!
سپاس
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
دوست عزیز ما ایرانیا نمیتونیم به راحتی با هم کنار بیایم.![]()
اجازه بدید من توضیحی رو خدمت مشا عرض کنم.
بهتر نیست به جای این لابیهای زیر زمینی یک فعالیت و چرخه بزگر اقتصادی تشکیل بشه و چند نفر نون بخورند؟
لازم نیست کسی از بقیه بیشتر بلد باشه. بلد بودن در حد یک رموت زدن کافیه بیشتر از این لازم نیست. در ثانی این همه همکار یک پولی به یک همکار پرداخت میشه و سرور رو کانفیگ میکنه .
در عوض چهل نفر که سایتهای کوچیک رو نگهداری میکنند میتونند با پرداخت مبلغ کمتری به نسبت جاهای دیگه از سرور خودشون بهره بگیرند.
به نظرم ایده فوق العاده جالبیه.
من سرور ارزون سراغ دارم با ده نفر ورودی خاموش میشه.
خوب بهتر نیست همین سایتهای فسقلی یک جا جمع بشوند و از یک سرور خوب استافده کنند ؟
پس میبینیدکه به نفع همه است. مثل یک اپارتمان که چند نفر با هم در یک جا بصورت مجتمع زندگیم یکنند و از همه امکانات بصورت شیر استفاده میکنند. ( امکانات بالا و... )
موفق باشی.
امیر خسرو معروفی
جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.
با سلام امیدوارم روز خوبی داشته باشید من دیروز با بچه های محله حرف زدم اون ها هم اوکی رو دادن شدیم گروه 10 نفره از اول شهریور هم به صورت رسمی شروع میکنیم دفتر و ثبت شرکت هم میکنیم واقعا ممنون از همکاری ها تون
به سلامتی
انشاالله موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)