صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 48

موضوع: درخواست همکاری

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست همکاری

من نمیخوام پول دربیارم من میخوام تمام هاستینگ ها جمع شوند و یک گروه بشند
    چه هدف والایی دارید شما!

اگه همچین هدفی رو هاست گیتور داشت، قطعاً موفق میشد!

2. تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    29 پست

نگران نباشی عمل هم میکنیم تبلیغات هم میدیم شما هم میبینی ممنون. از پاسخ خوب تان
    delta

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
    چه هدف والایی دارید شما!

دوست عزیز من واقعا میخوام باهم باشیم شما هم میتونید بیایید باما

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------

دوستان من گفتم الان میایید پیام میدید و درخواست همکاری رو میدید ؟ پش چی شد

عضو انجمن AriyaDownload آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,385
    تشکر تشکر شده 
    1,059
    تشکر شده در
    667 پست

بحث اعتماد بین اعضای گروه رو چی کار می کنید؟؟
    یه موقع مثل اپلودفا نشه
    الانم تاپیکشون بالا هست

عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

تجربه را تجربه کردن حماقت است !

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    29 پست

خب ما همه توسط یک سایت کار میکنیم همه هم کاری های خودشون رو انجام میدن مثل مدیریت سرور پشتیبانی فروش برنامه نویس طراح و این ها همه یک بخش میشوند برای خودشون همه هم باهم کار میکنیم تازه از بین این گروه یک نفر کاندید میشود و مدیر میشود و مدیریت رو میگیرید

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط HyperServer نمایش پست ها
    تجربه را تجربه کردن حماقت است !
    از این نظر خیلی ها که زیاد اصلا بلدئ نیستن کامل یاد میگیرن تجربه هم کسب کردیم از گروهی خوب بوده امیدوام اینجا هم خوب باشه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    207
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    248 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    انشالا شرکتتون بالا بیاد و دور هم بشینید و پول در بیارید و خرج کنید و خوش باشید!! خوشم میاد راحت حرف میزنید.خوب حرف مجانی هست.اما عمل!!! این دوستمون فکر میکنند پول در آوردن راحت هست و دور هم جمع بشیم و شرکت بشیم و پول در بیاریم!!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
    چه هدف والایی دارید شما!

الان مشکلتون دقیقا چیه ؟ ایشون که حرف بدی نزدند. نگفتند من گفتند ما ..

نقل قول نوشته اصلی توسط takinhost نمایش پست ها
    ممنون از راهنمایی و حرف های خوب تان میتونید بیشتر توضیح بدید

ببینید من خیلی وقته روی این قضیه فکر کردم.
    خیلی از پشتیبانها مشتریها رو به حال خودشون رها میکنند و جز بدنامی چیزی به بار نیاوردند شرکتهای بزرگ هم قیمتهای بالایی دارند وهرمشتری رو نیمتونتد جذب کنند . تحریم ایران و ساس شدن هم پیشکش ؟!!
    تنها راه استفاده از سود کم و مشتری زیاد هستش. من طرحم رو به چند بخش با وظایف تعیین شده تقسیم کردم.

هاستهای دانلود :
    توجه کنین اول ماهیت یک هاست رو روشن میکنم. هاست چیه. یک سیستم و یک انباره اطلاعاتی.
    نود و نه درصد همین استفاده رو میکنند.(به جز فروش چی پی ان و داس و..)
    یک عده وارز میفروشند
    یک عده اشتراکی میفروشند
    یک عده و..
    ولی ماهیت همشون این هست که فایل و اطلاعات رو به اشتراک بگذارند درواقع همه به نوعی به هم متصل هستند ( به جز بک اپ گیری که جنبه اشتراکی نداره و محرمانه هست)
    ولی نود و نه درصد اطلاعات قابل شیر هست ( شامل فیلم و عکس و اپلود سنتر و..)
    من اومدم فکر کردم یک گروه جمع بشیم
    هزینه بزاریم
    و یک سرویس بزرگ اپلود سنتر ، لیچر ، اشتراکی راه بندازیم.
    در واقع کاریکه 4شیرد میکنه ولی ما از نوع ایرانیش هستیم.
    شما در سایت 4شیر میتونی یک فولدر در اکانت خودت بسازی و در لابلای فایلهای اپلود شده مردم بچرخی و هر فیلمی و یا عکس و اهنگی که چشمتو گرفت توی فولدر خودت کپی کنی و برای هیمشه داشته باشی. ولی این فور شیر باریا ستفاده عموم ساخته شده و ما قرار نیست همچین کاری رو انجام بدهیم.
    باید با یک دیتاسنتر بزرگ قرارداد فول ببندیم با توجه به اینکه نصف ملت فیلم دانلود میکنند. یک سرور مخصوص فیلم بزاریم و فقط یک بار یک فیلم با کیفیت رو اپلود میکنیم.
    حالا یک وب مسترم میخواد این فیلم رو داخل سایتش قرار بده لینک رو دیگه به نام سایت ما کپی نمیکنه بلکه باید نرم افزار مدیریت رو طوری برنامه ریزی کرد که ساب دامین از سایت خودش بگیره و به فایل اضافه کنهیک مزیت خوبی که داره فیلمهای جدید راحت به دست تمام وب مسترها میرسه و دیگه نیازی به اپلود و دانلود نیست درواقع وب مسترها خیالشون راحت یمشه که دیگه نیازی نیست برای دانلود یک فیلم همیشه لای سایتهای تورنت و ... به گشت و گذار بپردازند مستقیم از این سرور به سایت خودشون لینک میزنند و کسیه م متوجه نیمشه که این هاست کجاست ؟!!

مزایا :
    . با اینکار اولا جلوی رشد بی رویه فیلمهای پرده و.... گرفته یمشه +
    ارشیو فول البوم موسیقی همیشه در دسترس هست. نرم افزارهای روز با کرکهای سالم در ک جا پیدا یمشه و..
    این هاست دقیقا شبیه سیستم اپلود فا میشه که یک کنترل پنل و سیستم اشتراک گذاری فایل رو داره. ولی دیگه اسمش ایرانیه.
    مسئول هر بخش هم مشخص میشه. که دیگه فشار هم بالا نره و هرکسی هم میتونه روحیه خودشو نگه داره.

هاستهای اشتراکی :
    خوب وقتی که یک سایت کارش بگیره مطمئنا برای فروش هاست اشتراکی هم به مشکل نمیخوره.
    طرف وقتی میبنه فایلهاش رو باری همیشه داخل این هاست داره سرعت هم که عالیه کیفیت هم خوبه سایت خودشو به هاست ما منتقل میکنه.
    حرف یک دوتا سایت نیست وقتی که کار بگیره . اونوقت باید چند نفر فقط مسئول رسیدگی و شپتیبانی به پکیجها باشند.
    4 تا پکیج مناسب تعیین میکنیم
    و کار پشتیبانی هر کدوم از این پکیج ها رو به عهده یک تیم میگزاریم.
    حالا هر مشتری که میاد و درخواست 4 گیگ فضا میکنه به سمت مسئول این بخش فرستاده میشه و کس دیگری حق افر دادن نداره.
    اینجوری کارها مدیریت شده میشه و حساب کتاب پیدا میکنه.
    هاست هم که کیفیتش یک نواخت هست و مشکلی برای داون شدن و... نخواهیم داشت.. چون همگی از یک جا تامین میشه.
    ( الان دقیقا همین کار برای سایتهای دولتی انجام گرفته وتمامی سایتهای دولتی در یک فضای امنیتی خیلی شیک نگهداری میشوند )

وارز:
    با همین ترتیب بالا

فضای بک آپ :
    با یک قیمت مناسب فقط مخصوص وب مسترها
    طوری که دیگه طرف با پرداخت 1000 تومن سی گیگ هاست فقط مخصوص بک اپ در اختیار بگیره. ( البته وقتی که کار بگیره )

و..
    برای هر پکیج و هر سیستم یک نفر مسئول میگذاریم.

سیستم نمایندگی هم نخواهیم داشت فقط یک عده به عنوان بازاریاب فعالیت میکنند همین و بس.
    مگر اینکه کار بالا بگیره و پمیجها رو تقسیم میکنیم مثلا برای یک گیگ ( چون فروش این پک معمولا بیشتر هست ) چند نفر رو قرار میدیم.

با اینکار ریسلر کلا جمع میشه + قیمت ها ارزونتر و مشتریها بیشتر + فایلهای جدید زود به زود اپدیت میشوند. +و...
    فقط مشکل اینجاست الان به قبای یک عده بر میخوره که اینکار باعث ضرر میشه و چه و چه و چه.
    در صورتی که اگر یک مقدار فکر کنین متوجه یمشین که رمز پول دراوردن در تک روی نیست بلکه با هم بودن هست. اگر هم مشکلی پیش بیاد باید شورایی تشکیل بشه و مشکل رفع رجوع بشه نه انکه بریم توی یک انجمن تاپیک بزنیم و وقت یک عده رو بگیریم.

رمز موفقیت هاستهای بزرگ در پشتیبانی خوب بوده.
    پس کسانی که میتونند خوب جواب مشتری رو بدهند نیازی نیست در قسمت افر و بازاریابی کار کنند پشت تلفن بشینند و اکانت رو کنترل کنند اخر کار هم هزینه مستقیم به جیب خودشون میره.
    ولی در عوض خیال مشتری از بابت خرید راحته
    نمونه این بازار هر روز در جلوی چشمان شما میگذره ولی کسی به اون توجه نمیکنه
    گروه فروشگاههای زنجیره ای رفاه
    شهروند
    هایدا
    بوف
    ایس پک

کسی میدونه هایدا برای اخذ نمایندگی چه شرایطی داره؟ و چه مقدار هزینه اول کار از طرف میگیره ؟
    اگر کسی از دوستان تجارت الکترونیک خونده باشه این قضیه بالا رو توی سه سوت میگیره.
    موفق باشی.
    امیر خسرو معروفی
    جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    29 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط maroofi نمایش پست ها
    الان مشکلتون دقیقا چیه ؟ ایشون که حرف بدی نزدند. نگفتند من گفتند ما ..

ببینید من خیلی وقته روی این قضیه فکر کردم.
    خیلی از پشتیبانها مشتریها رو به حال خودشون رها میکنند و جز بدنامی چیزی به بار نیاوردند شرکتهای بزرگ هم قیمتهای بالایی دارند وهرمشتری رو نیمتونتد جذب کنند . تحریم ایران و ساس شدن هم پیشکش ؟!!
    تنها راه استفاده از سود کم و مشتری زیاد هستش. من طرحم رو به چند بخش با وظایف تعیین شده تقسیم کردم.

هاستهای دانلود :
    توجه کنین اول ماهیت یک هاست رو روشن میکنم. هاست چیه. یک سیستم و یک انباره اطلاعاتی.
    نود و نه درصد همین استفاده رو میکنند.(به جز فروش چی پی ان و داس و..)
    یک عده وارز میفروشند
    یک عده اشتراکی میفروشند
    یک عده و..
    ولی ماهیت همشون این هست که فایل و اطلاعات رو به اشتراک بگذارند درواقع همه به نوعی به هم متصل هستند ( به جز بک اپ گیری که جنبه اشتراکی نداره و محرمانه هست)
    ولی نود و نه درصد اطلاعات قابل شیر هست ( شامل فیلم و عکس و اپلود سنتر و..)
    من اومدم فکر کردم یک گروه جمع بشیم
    هزینه بزاریم
    و یک سرویس بزرگ اپلود سنتر ، لیچر ، اشتراکی راه بندازیم.
    در واقع کاریکه 4شیرد میکنه ولی ما از نوع ایرانیش هستیم.
    شما در سایت 4شیر میتونی یک فولدر در اکانت خودت بسازی و در لابلای فایلهای اپلود شده مردم بچرخی و هر فیلمی و یا عکس و اهنگی که چشمتو گرفت توی فولدر خودت کپی کنی و برای هیمشه داشته باشی. ولی این فور شیر باریا ستفاده عموم ساخته شده و ما قرار نیست همچین کاری رو انجام بدهیم.
    باید با یک دیتاسنتر بزرگ قرارداد فول ببندیم با توجه به اینکه نصف ملت فیلم دانلود میکنند. یک سرور مخصوص فیلم بزاریم و فقط یک بار یک فیلم با کیفیت رو اپلود میکنیم.
    حالا یک وب مسترم میخواد این فیلم رو داخل سایتش قرار بده لینک رو دیگه به نام سایت ما کپی نمیکنه بلکه باید نرم افزار مدیریت رو طوری برنامه ریزی کرد که ساب دامین از سایت خودش بگیره و به فایل اضافه کنهیک مزیت خوبی که داره فیلمهای جدید راحت به دست تمام وب مسترها میرسه و دیگه نیازی به اپلود و دانلود نیست درواقع وب مسترها خیالشون راحت یمشه که دیگه نیازی نیست برای دانلود یک فیلم همیشه لای سایتهای تورنت و ... به گشت و گذار بپردازند مستقیم از این سرور به سایت خودشون لینک میزنند و کسیه م متوجه نیمشه که این هاست کجاست ؟!!

مزایا :
    . با اینکار اولا جلوی رشد بی رویه فیلمهای پرده و.... گرفته یمشه +
    ارشیو فول البوم موسیقی همیشه در دسترس هست. نرم افزارهای روز با کرکهای سالم در ک جا پیدا یمشه و..
    این هاست دقیقا شبیه سیستم اپلود فا میشه که یک کنترل پنل و سیستم اشتراک گذاری فایل رو داره. ولی دیگه اسمش ایرانیه.
    مسئول هر بخش هم مشخص میشه. که دیگه فشار هم بالا نره و هرکسی هم میتونه روحیه خودشو نگه داره.

هاستهای اشتراکی :
    خوب وقتی که یک سایت کارش بگیره مطمئنا برای فروش هاست اشتراکی هم به مشکل نمیخوره.
    طرف وقتی میبنه فایلهاش رو باری همیشه داخل این هاست داره سرعت هم که عالیه کیفیت هم خوبه سایت خودشو به هاست ما منتقل میکنه.
    حرف یک دوتا سایت نیست وقتی که کار بگیره . اونوقت باید چند نفر فقط مسئول رسیدگی و شپتیبانی به پکیجها باشند.
    4 تا پکیج مناسب تعیین میکنیم
    و کار پشتیبانی هر کدوم از این پکیج ها رو به عهده یک تیم میگزاریم.
    حالا هر مشتری که میاد و درخواست 4 گیگ فضا میکنه به سمت مسئول این بخش فرستاده میشه و کس دیگری حق افر دادن نداره.
    اینجوری کارها مدیریت شده میشه و حساب کتاب پیدا میکنه.
    هاست هم که کیفیتش یک نواخت هست و مشکلی برای داون شدن و... نخواهیم داشت.. چون همگی از یک جا تامین میشه.
    ( الان دقیقا همین کار برای سایتهای دولتی انجام گرفته وتمامی سایتهای دولتی در یک فضای امنیتی خیلی شیک نگهداری میشوند )

وارز:
    با همین ترتیب بالا

فضای بک آپ :
    با یک قیمت مناسب فقط مخصوص وب مسترها
    طوری که دیگه طرف با پرداخت 1000 تومن سی گیگ هاست فقط مخصوص بک اپ در اختیار بگیره. ( البته وقتی که کار بگیره )

و..
    برای هر پکیج و هر سیستم یک نفر مسئول میگذاریم.

سیستم نمایندگی هم نخواهیم داشت فقط یک عده به عنوان بازاریاب فعالیت میکنند همین و بس.
    مگر اینکه کار بالا بگیره و پمیجها رو تقسیم میکنیم مثلا برای یک گیگ ( چون فروش این پک معمولا بیشتر هست ) چند نفر رو قرار میدیم.

با اینکار ریسلر کلا جمع میشه + قیمت ها ارزونتر و مشتریها بیشتر + فایلهای جدید زود به زود اپدیت میشوند. +و...
    فقط مشکل اینجاست الان به قبای یک عده بر میخوره که اینکار باعث ضرر میشه و چه و چه و چه.
    در صورتی که اگر یک مقدار فکر کنین متوجه یمشین که رمز پول دراوردن در تک روی نیست بلکه با هم بودن هست. اگر هم مشکلی پیش بیاد باید شورایی تشکیل بشه و مشکل رفع رجوع بشه نه انکه بریم توی یک انجمن تاپیک بزنیم و وقت یک عده رو بگیریم.

رمز موفقیت هاستهای بزرگ در پشتیبانی خوب بوده.
    پس کسانی که میتونند خوب جواب مشتری رو بدهند نیازی نیست در قسمت افر و بازاریابی کار کنند پشت تلفن بشینند و اکانت رو کنترل کنند اخر کار هم هزینه مستقیم به جیب خودشون میره.
    ولی در عوض خیال مشتری از بابت خرید راحته
    نمونه این بازار هر روز در جلوی چشمان شما میگذره ولی کسی به اون توجه نمیکنه
    گروه فروشگاههای زنجیره ای رفاه
    شهروند
    هایدا
    بوف
    ایس پک

کسی میدونه هایدا برای اخذ نمایندگی چه شرایطی داره؟ و چه مقدار هزینه اول کار از طرف میگیره ؟
    اگر کسی از دوستان تجارت الکترونیک خونده باشه این قضیه بالا رو توی سه سوت میگیره.
    موفق باشی.
    خیلی ممنون از این نظرتان خوب بود خب من منظورم این بود که هاستینگ های کوچیک فقط تحط یک شرکت باشند مثلا یک هاستینگ به دلایلی نمیتونه دیگه ادمه بده به این کار خب میخواد بره کنار ما میاییم اون رو استخدام میکنیم و تمام سایت هاش رو میاریم روی سرور مان در عوض اینشون بجای که بیاد پول بده به ما برای ما کار میکنه که میرود بازاریابی و در هر صورت این چیزهای که شما دادید خیلی خوب بودن من خوشم اومد اما این راه هم است که بیاییم باهام کار کنیم پول بزایم و سرور بخریم تبلیغ کنیم تا بتونیم جزو یکی از هاستیگ های خوب باشیم بیایم پشتیبانی بزاریم برای 2 شیفت شبانه و روزانه این کار ها رو بکنیم نمایندگی داخل هر شهر بگیریم

---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------

دوستان این شماره من است هرکسی که تمایل به همکاری دارد با من تماس بگیرید ممنون
    09368063108
    ویرایش توسط takinhost : May 13th, 2011 در ساعت 15:51

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    207
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    248 پست

این طرح منم خیلی مدینه فاضله نبود
    امکانش هست چرا که نه
    به نظر شما یک مغازه لباس فروشی در یک کوچه پایین شهر بهتر میتونه لباس بفروشه یا یک پاساژکه فقط مختص لباس و پوشاکه ( مثل پلاسکو )
    مطمئنا کمتر کسی سراغ اون کوچه میره.

روی حرفهام فکر کن دوست داشتی جزییات طرح رو بهت میگم.
    امیر خسرو معروفی
    جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    29 پست

نمیدونم چی بگم طرحت خوبه اما بدرد این کار نمیخوره

عضو جدید bamboo آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    85
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    64 پست

میتونید روی من هم حساب کنید...! :دی
    Speed: 1000mbit/s Full duplex
    [LEFT] Uptime : %99.9
    ID YAHOO: KAJOOSH

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)