عجب دامین جالبی هست. اولین بار هست همچین دامینی رو میبینم که اصلا قیمت نمیشه روش گذاشت!! حالا کسی که اینو ثبت کرده کی بوده؟ علتی چیزی داشته؟
عجب دامین جالبی هست. اولین بار هست همچین دامینی رو میبینم که اصلا قیمت نمیشه روش گذاشت!! حالا کسی که اینو ثبت کرده کی بوده؟ علتی چیزی داشته؟
دوست من هر چیزی برای هر کسی یه ارزشی داره شاید من و شما 1000 تومن هم واسه این دامین ندیم ولی احتمال داره کسی باشه مثه صاحب دامین که بیشتر از اون مبلغ واسش بده فکر نکنم کسی بتونه روش قیمت بزاره نظر خودتون مهمه
بلی، دقیقا هر دومین برای هر کس ممکنه ارزش خاصی داشته باشه، در حالی که شاید برای یک شخص دیگه کوچکترین اهمیتی نداشته باشه.
یعنی حالا شما این دومین رو واسه خودتون میخواید؟
دوست عزیز باید دید چقدر به تاریخ انقضاش مونده اگه زیاد مونده نهایتش 3 الی 4 تومن بیشتر از اینا نمیارزه
(البته به نظر من) ، موفق باشید
بله دامین الان مال کسیه و من می خوام (می خواستم) ازش بگیرم که مردک دامین صفر رو میگه 600 هزار تومن
به تاریخ انقضاش هم خیلی مونده
شما حتما پسوند ir رو میخواید و اینکه بقیه پسوندها هم به کارتون میاد و اگه جواب مثبته بقیه رو چک کردید در صورتی که آزاد هست ثبت بفرمایید؟!
و میتونم بپرسم برای چی میخواید ازش استفاده کنید، آخه برام جالب هست بدونم، البته اگه ممکنه.
همش پره و ثبت شده . جالب اینجاست که پسوند .com ش باهاش مکاتبه کردیم طرف اینقدر پول نخواسته برای فروش دامنش . در حالی که این دات کامه هم بین المللی و هم رنک و رتبه هم داره و معروف هم هست
مورد استفادش هم ار خود کلمه ش پیداست . نازیسم ، آدولف هیتلر ، جنگ جهانی دوم ، رایش سوم ، ورماخت و ...
پس واقعا داستانی دارید، خیلی جالب شد.
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
شما به این نکته اشاره کردید که بهش بگید com رو ایقدر که شما دارید میدید نمیدن!
600 توماندامین ماله من بود بهت 10 تومان میفروختم
سره گردنست مگه 600 تومان
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)