با سلام
من یک شرکت ثبت کردم و الان میخوام برم اداره دارایی ایجاد پرونده کنم . مدارکی که میخواد رو نمیدونم . اگر کسی بلده و اطلاع داره اعلام کنه .
با تشکر![]()
با سلام
من یک شرکت ثبت کردم و الان میخوام برم اداره دارایی ایجاد پرونده کنم . مدارکی که میخواد رو نمیدونم . اگر کسی بلده و اطلاع داره اعلام کنه .
با تشکر![]()
سلام
مدارک مورد نیاز :
1. اجاره نامه یا سند مالیکت ( که حتما باید به نام شرکت باشه ! ) واسه ما نبود ! گفتن برید به اسم شرکت بزنید بعد بیاید !
2. جواز کسب ( اگر مغازه باشه )
3. قبض گاز ، قبض تلفن + از هر کدوم 2 عدد کپی
4. 2 عدد کپی از شنلاسنامه و کارت ملی صاحبان امضا شرکت
5. کپی از تمامی صفحات اسانامه + تقاضانامه+شرکت نامه ( از اساس نامه 2 سری )
6. درخواست کتبی برای تشکلی پرونده و امضا تمامی اعضا شرکت
7. پرکردن دفترچه مالیاتی ( ثبت نام )
8. مهمترین گزینه : گواهی امضا
وصلام
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
پی نوشت : گواهی امضا چیست ؟ برای گواهی امضا صاحبان شرکت باید تشریف ببرند به یکی از دفاتر ثبت اسناد ، بعد اون جا ازشون تکی تکی امضا میگیرند و در جایی ثبت می کنند و یک برگه گوهی می دهند که گواهی میشود امضا جناب آقای x به صوت زیر است و . . .
کل چیزه سره کاریه !( 8.000 تومان هم خرجش است ! (البته من 8-9 ماه پیش گرفتم - احتمالا الان گرون تر شده
)
آخرش معلوم نشد موضوع فعالیت شرکت رو چی بزنیم که مجوز نخوان ؟!
این دوستانی که ثبت کردند ، چی نوشتند که مجوز نخواستند.
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
برای شرکت های هاستینگ ، بریم از وزارت ارشاد مجوز بگیریم . فکر کنم از همش راحت تر باشه . شرکت نرم افزاری! دعا کنید ما هم شرکتمون رو ثبت کنیم!![]()
دوست عزیز بهتره یه هزینه بدی شرکتای ثبت معتبر یک هفته واست حلش می کنن
فقط تو بحث شورای انفورماتیک باید کارشناس معرفی کنی تو رشته مرتبط
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
چندتا سوال دارم:
1- من سال 88 شرکتی با مسولیت محدود ثبت کردم اساسنامه را بهم دادن شماره ملی شرکت، شماره ثبت را هم دادن. از اون موقع هیچ فعالیتی با این شرکت نداشتم یکی همون موقع به من گفت که مراحل ثبت شرکتت هنوز تموم نشده باید فرمانداری و اداره کار هم بری ، این حرف درسته یا نه؟ چون می خوام فعالیتم رو شروع کنم
2- اسناد یک مناقصه را که بررسی میکردم نوشته بود باید آگهی آخرین تغییرات رو بیارین.آیا اگه شرکت تغییری توش انجام نشه هم باید آگهی بدیم توی روزنامه که شرکت تغییری توش انجام نشده؟
3- قضیه این مالیات چیه؟یادمه موقع ثبت شرکت منو فرستادن دارایی برای باطل کردن تمبر. من که فعالیتی نداشتم الان واسم مالیات بریدن؟
دوستان امروز اسم شرکت من تایید شد و به من شرکت نامه و تقاضای ثبت شرکتی رو دادن
حالا اینا رو کجا باید پر کنم محضر؟
دوستان من رفتم تحویل لیست نام ها برا تایید ...
بعدش من هیچ مدرکی ندارم .... باید چه کنم ..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)