صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: امنیت در انتقال اینترنتی

عضو جدید nilkooh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    57
    تشکر شده در
    45 پست

42 امنیت در انتقال اینترنتی

تقریبا ماه پیش بود که لازم شد یه مبلغی رو از طریق اینترنت (زرین پال) به حساب یکی از بچه های انجمن واریز کنم تا چنذ تا دومین رو تمدید کنم.
    تا اون موقع رمز دوم نگرفته بودم. خوب رفتم رمز دوم را فعال کردم. بعدش هم اومدم خریدمو انجام دادم.
    روی سیستمم کاسپرسکی اینترنت سکیوریتی آپدیت شده اصل داشتم و موقع تایپ رمزها هم از ماوس و صفحه کلید مجازی استفاده کردم.
    2 روز بعد 300 هزار تومان موجودی حسابم خرج شده بود. روزهای بعد هم از حساب اشخاص غریبه پول وارد حسابم شده بود و بلافاصله خرید اینترنتی انجام شده بود. به هر حال کلی حسابم کار کرد تا متوجه شدم و به بانک اطلاع دادم.

حالا قضیه چی میشه ؟ واسه شما پیش نیومده ؟

2. # ADS

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

پیش فرض پاسخ : امنیت در انتقال اینترنتی

دیده بودم که کارتهای بانکی هک بشه و ازش پول خالی کنن! ولی اینکه پول هم بیاد و هم بره یه کم عجیبه! ...
    کار یه آشنا میتونه باشه که به اطلاعاتت دسترسی کامل داشته. یا فیزیکی یا مجازی!

4. تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید

عضو انجمن m3hdi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    819
    تشکر شده در
    563 پست

کسپراسکای واقعا قدرت منده ... و خیلی از جاها میشه روش حساب باز کرد
    بهتره به بانک مراجعه کنید و قضیه رو براشون شرح بدید ، راهنمایی لازم رو می کنن

با آرزوی موفقیت
    یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...

6. تعداد تشکر ها از m3hdi به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    57
    تشکر شده در
    45 پست

ممنون از پاسخها. امروز بانک بودم. فردا قراره برم شعبه اصلی قسمت بازرسی. غیر از اینکه پول خودمو برداشتن ، پول از حساب شخص دیگه به حساب من ریخته میشده و خرج میشده. صاحب اون حساب هم خبر نداشته. حالا صاحب اون حساب از من پولشو میخواد

عضو جدید خدمات هاستینگ اسپیناس آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

دوست عزیز یه مدت یه سایت خرید آنلاین محصولاتشو ارزون می فروخت مثلا شارژ ایران و موقع پرداخت وجه عوض اینکه به سایت بان ... وصل بشین به سایتی شبیه همان بانک متصل می شدین و از این طریق اطلاعات حسابتون ذخیره می شد

9. تعداد تشکر ها از خدمات هاستینگ اسپیناس به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    57
    تشکر شده در
    45 پست

فقط محض اطلاع خواستم بگم اگه این مشکل واسه شما ایجاد شد اول باید بیاین به این آدرس :
    ( توی google map اینو بزنید)
    35°43'27.88"N , 51°25'51.93"E

بعد از اینکه چند ساعت تو صف بودین و کارتون تا ظهر طول کشید شما رو ارجاع میدن به پلیس فتتا تو این آدرس:

35°43'34.25"N , 51°27'1.20"E

خوب یادتون باشه با خودتون 4 تا پوشه و یکسری فتوکپی از پرونده ای که محل قبلی داده بود ببرین چون خود این محل این چیزا رو نداره و کلی الاف میشین.

بعد از چند ساعت و پایان کار اداری یه نامه به شما میدن که ببرین قسمت بازرسی بانک خودتون.
    این تازه اول کاره

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,091
    تشکر تشکر شده 
    174
    تشکر شده در
    117 پست

دقیقا برای من هم همچین قضیه ای پی اومده
    منتهی از کارت من بدون اینکه رمز دوم کارتم رو داشته باشند مبلغ زیادی به حساب یک نفر واریز شده و از حساب اون هم تو یک درگاه مجازی خرج شده .
    فعلا که اون پلیس فتا دنبال پرونده هست .
    برای نجربه کردن بانکداری اینترنتی در بانک پاسارگاد حساب افتتاح کنید
    به واسطه وجود کارمندان درست !!!! و درگاه اینترنتی امن !!!!! تمامی موجودی حساب شما در یک چشم بهم زدن سرقت می شود .

12. تعداد تشکر ها از shervin114 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    57
    تشکر شده در
    45 پست

یادم رفت بگم که در کلیه مراحل، از شعبه بانک خودتان تا پلیس فتتا همگی شما رو توجیه میکنن که از کامپیوتر چیزی سر در نمیارین و نمیدونین فایروال یا فیشینگ چیه و خودتون مقصر هستین که رمزتونو لو دادین. جالب اینجا بود که مسئول پلیس فتتا میگفت کسایی که این کارو کردن خیلی وقته تو کرج زندانی هستن و از تو زندان این کارو انجام میدن

عضو دائم Rezash آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    889
    تشکر تشکر شده 
    2,385
    تشکر شده در
    1,535 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nilkooh نمایش پست ها
    یادم رفت بگم که در کلیه مراحل، از شعبه بانک خودتان تا پلیس فتتا همگی شما رو توجیه میکنن که از کامپیوتر چیزی سر در نمیارین و نمیدونین فایروال یا فیشینگ چیه و خودتون مقصر هستین که رمزتونو لو دادین. جالب اینجا بود که مسئول پلیس فتتا میگفت کسایی که این کارو کردن خیلی وقته تو کرج زندانی هستن و از تو زندان این کارو انجام میدن
    حالا توي زندان يا غير زندان بهرحال خريد اينترنتيشون كه مشخص ميشه چي بوده و از كجا بوده ! راحت ميتونند پيگيري كنند.البته خيلي هم روي بازگشت پولتون حداقل به اين زودي ها اميدوار نباشيد مگر اينكه طرف تازه كار باشه و كارتون رو هم جدي پيگيري كنند.شما هم بهتر بود هر روز حسابتون رو بررسي ميكرديد و با ديدن اولين تراكنش غير معمول و ناشناخته فورا مسدودش ميكرديد تا حداقل جلوي سو استفاده هاي بعدي گرفته بشه.
    بک آپ بگیرید قبل از آنکه پشیمان شوید!
    تشخیص سیستم مدیریت محتوای سایت - سایت شخصی

15. تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید

عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

احتمالا کسی رمز دوم شما رو از يک طريقی بدست اورده.
    حالا يا تو يک درگاه fake اطلاعات کارت رو وارد کرديد يا اينکه کسی به اطلاعات رد و بدل شده در اينترنت شما دسترسی پيدا کرده و اطلاعات رو زده.
    بعضی از بانک های ایرانی متاسفانه ssl valid ندارن و اين معنيش اين هستش که هر کسی ميتونه وسط راه اين امضا رو تغيير بده و شما هم که در browser قبول کرديد اين ssl وليد نيستش و در نيتجه اگر امضا تغيير کنه هم متوجه نميشيد.

سعی کنيد هميشه نسبت به جایی که داريد اطلاعات کارت رو وارد ميکنيد مطمئن باشيد. (بيشترين روشی که کاربران رمز دوم خودشون رو دست سارقان ميدن)
    نسبت به نبود key logger روی کامپيوترتون مطمئن باشيد.
    از درگاه بانکهایی پول رو واريز کنيد که ssl valid دارن. برای مثال پارسيان يا پاسارگاد و نه ملت و ملی و صادرات.

در مورد اينکه پول مياد تو درگاهتون و ميره هم احتمالا اون فردی که به اطلاعاتتون دسترسی داره، داره يک مورد غير قانونی ميفروشه.
    يا برای اينکه رديابی نشه پول های برداشته شده از کارت های هکی رو بين چندين حساب ميچرخونه و در نهايت به حساب خودش ميبره.

در هر حال اميدوارم که زودتر مشکلتون حل بشه و سارقان اينترنتی هم دستگير بشن چون برای همه مشکل ساز شدند.

التماس دعا
    با تشکر
    علی امیری
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

17. تعداد تشکر ها ازamiri113 به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)