سلام دوستان من ویروس کشم نود 32 هست الان خراب شده میخوام کمکم کنید تا درستش کنم
ارورش
maximum protection is not ensured
your license has expired
پچی چیزی هست که درستش کنم
سلام دوستان من ویروس کشم نود 32 هست الان خراب شده میخوام کمکم کنید تا درستش کنم
ارورش
maximum protection is not ensured
your license has expired
پچی چیزی هست که درستش کنم
your license has expired
دوست گرامی نشون میده که لایسنستون منقضی شده باید Key جدید وارد کنید تا کار کنه
از این لینک آخریبن ورژنش رو دانلود کنید . نرم افزار امنیتی ESET NOD32 Antivirus 4.2.71.2 | ESET Smart Security 5 Beta
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
اینم آپدیتاش دانلود یوزرنیم و پسورد آنتی ویروس نود 32 ESET NOD32 Username and Password
جدیدترین لایسنس ها تو iransetup.com هست ولی به نظرم مثل من یکی بگیر خیال خودتو راحت کن
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
بفرما رفیق برو خوش باش
اینجا هیمشه بصورت روزانه اپیدت کی را میزنه اگر هم خواستی اپیدت بصورت افلاین هم داهر داخل همون پیج
NOD32 Username & Password روزانه
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
پیجها را باز کرده بودم داشم یکی ییکی میخوندم ظاهرا یکی از دوسنتان قبل از من معرفی کرده بود
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)