-
عضو دائم
مشکل ادامه دار در هاست دانلودم
Thank You for installing cPanel / WHM.
This server is currently not licensed. Please contact the server administrator. Other services available on this server such as web services are likely functioning normally. (Cannot read license file)
Once the license on this server is active, you will no longer see this message. If you have installed a license since loading this page, click here to reload.
نید
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : August 21st, 2012 در ساعت 20:09
-
-
May 7th, 2011 21:33
# ADS
-
پاسخ : مشکل ادامه دار در هاست دانلودم
درخدمتیم.(درضمن مشکل لایسنس نداریم ما چون استاندارد های لازمو رعایت میکنیم اگر هم اتفاقی بیفته سریعا چنج میکنیم.پشتیبانی هم 24 ساعته از طریق تیکت انجام میشود)
BlackVPS | Dediacted | VPS | Reseller | Host | Domain | SSL | Visa CARD
ویرایش توسط Linux : May 7th, 2011 در ساعت 21:44
-
-
عضو انجمن
هاست دانلود میدم بهتون با تضمین امنیت (کلی خرج تنظیمات امنیتی شده)
در خدمتم. در سایتم آفرها رو نزدم. خواستی پی ام بده برات حل کنم!
فضای موردنیازت + پهنا هم بگو
!تی ان تی هاست نیازی به معرفی نداره!
!مخصوصا از وقتی که کاربران فاقد شعور علت پست دادن من رو تبلیغات میدونستن!
-
-
عضو انجمن
-
-
عضو دائم
سی پنل واسم مهمه
و اینکه سایت معتبر باشه البته توهین نشه
رتبه ی آلکسای سایت و تعداد میزبانام واسم مهمه
من الان از هاستیران هاست دانلود دارم
که این بلارو سرم آورده
-
-
عضو دائم
-
-
عضو دائم
هاست دانلود رو بیخیال شو که آخرش قطعی و.. هست. یک vps میگری به عنوان هاست دانلود ازش استفاده میکنی! نه کم میاره نه چیزی. همونجا تو سرور با سرعت بالا دانلود کن و همونجا زیپش کن و همونجا بزار براس دانلود!!
محمد فخرایی رو بهت پیشنهاد میکنم. یکی دو تا از بچه ها و خودم حتی داریم از vps هاش استفاده میکنیم آب نبات!!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
یه کم توضیح میدید من تا حالا کار نکردم آخه
کنترل پانل داره؟
چه طوریه؟
میتونم سایتمم روش بذارم؟
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
یه کم توضیح میدید من تا حالا کار نکردم آخه
کنترل پانل داره؟
چه طوریه؟
میتونم سایتمم روش بذارم؟
ببینید بهتره سایت رو همیشه از هاست دانلود جدا کنید. دلیل هم اینه که هاست دانلود همیشه فشار هست اما یک سایت خالی باشه فشاری معمولا نداره. در ضمن برای هاست همیشه لینوکس بهترینه و برای دانلود هر سیستمی میتونید اضافه کنید..
توضیح خاصی نداره. یک vps ویندوز ازش میگیری وقتی بهش ریموت میشی انگار یک ویندوز xp دیگه بالا آوردی!! طریقه کار با xp رو هم که بلدی؟ مرورگرش رو باز میکنی و هر چی خواستی رو با سرعت 5 مگابایت و یا حتی بعضی وقتها 50 مگابایت در ثانیه دانلود میکنی!! با وینرر زیپ یا آنزیپ میکنی و همونجا میزاری تو یکی از درایوهات! بد لینکشو میزاری تو سایتت همین! زیاد سخت نیست کار باهاش. برای ست کردن دامین هم با vps هاستینگت برات خودش انجام میده. به همین 1eng.ir پیغام بده کارت رو راه میندازه! یا برو سایتش بگو persianvps.ir
ایشون رو کل wht میشناسن و ازش سرویس دارند.خدا رو شکر کسی هم ناراضی ازش نیست و سرعت سرورهاشم بالاست. خود من یک vps برای فایلهای دانلودیم ازش دارم 150 گیگ راحت میکشه بدون قطعی!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : August 21st, 2012 در ساعت 20:10
-