مشکل با ثبت دامنه در کنترل پنل directI (خواهش میکنم کمک کنید.)
با سلام
من نمایندگی از پنل directI دارم
برای ثبت دامنه به مشکل خوردم. اول اینکه حساب من مبلغ کافی دلار داره. از منوی billing و summary میزنه که دلار توی حساب هست
برای ثبت دامنه گزینه register domain رو میزنم. بعد دامنه رو میاد سرچ میکنه ببینه بازه یا نه و بعد که باید حتما با یه یوزر customer لاگین بکنیم و دامنه رو برای کلاینت خریداری کنیم
مراحل رو قدم به قدم میریم جلو و در اون قسمت انتخابی که میگه اینویس بزنیم یا نه من گزینه دوم رو میزنم که اینویس هم برای مشتری ارسال نشه و پرداخت انجام بشه
اما مساله اینجاست که با اینکه توی حساب ما پول هست و دامن هه 10 دلاره اردر ما انجام نمیشه !!
میگه اردر lock in processing
هر دفعه هم میریم میبینیم میگه retry کن و بعد که میزنیم میگه در 10 دقیقه اینده اردر شما دوباره retry خواهد شد
من شنیده بودم directI اتوماتیک هست
اما اولین بار که اقدام به ثبت دامنه کردم 2 3 روز پیش بود. اردر رو هم 1 2روز گذاشتیم بمونه شاید اتوماتیک انجام بشه اما نشد که نشد !!!
خواهش میکنم کمکم کنید. ابرو و اعتبار من بخطر افتاده. کلاینت فکر میکنه دارم سرش رو کلاه میذارم
این قلق این سیستمه چطوریه !
=====================
اگه تاپیک جاش مناسب نیست خواهش میکنم از مدیرا که موقتا تا به نتیجه نرسیدیم تاپیک رو حذف یا منتقل نکنند.
بحث ابرو در میانه
پاسخ : مشکل با ثبت دامنه در کنترل پنل directI (خواهش میکنم کمک کنید.)
به احتمال زیاد یا مبلغی که برای ثبت دامنه شما تعیین شده بیشتر هست...با برابر...
برای ما هم یکبار پیش اومد ...
به محض اینکه credit اد شد...به صورت خودکار دامنه ثبت شد
باید به دامنه ای که میخوای پرداختش رو انجام بدی برای شما یک your selling price نوشته که در بخش add funds باید دقیقا اونو تو بخش مربوطه بنویسی بعد ادامه بدی اینطوری فعال میشه دامنه .
اگر عجله دارید...به کسی که ازش ریسلر دارید بگید کانفرم کنه براتون...
(البته شاید هم اون کسی که به شما پنل داده خودش کردیت نداره!)
و مشکل رو برای ریسلر کلاب ایمیل کنید...شاید پنل شما مشکل پیدا کرده...
قبلا برای ما سایر مشکلات ساده دیگه پیش اومده بود که حل شد....اما دیر جواب میدن
نوشته اصلی توسط sibs
باید به دامنه ای که میخوای پرداختش رو انجام بدی برای شما یک your selling price نوشته که در بخش add funds باید دقیقا اونو تو بخش مربوطه بنویسی بعد ادامه بدی اینطوری فعال میشه دامنه .
این گزینه رو من اصلا نمیبینم میشه تصویری برام ضمیمه کنید ؟
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
نوشته اصلی توسط HyperServer
اگر عجله دارید...به کسی که ازش ریسلر دارید بگید کانفرم کنه براتون...
(البته شاید هم اون کسی که به شما پنل داده خودش کردیت نداره!)
و مشکل رو برای ریسلر کلاب ایمیل کنید...شاید پنل شما مشکل پیدا کرده...
قبلا برای ما سایر مشکلات ساده دیگه پیش اومده بود که حل شد....اما دیر جواب میدن
عجله که دارم اما این قسمت تماس با ما رو من اصلا نمیدونم کجاست !!
بعد در ضمن نیاز هست که دامنه ها انی ثبت بشن...
یک دوستی لطف میکنه نحوه ثبت دامنه از داخل کنترل پنل ریسلری رو توضیح بده ! فرض کتید میخوایم برای یک مشتری دامنه ثبت کنیم دقیقا چه مراحلی باید طی بشه. شاید من تو راهنمایی های شما ایراد کار خودمو پیدا کنم.
من که چیزی به عقلم نمیرسه جز اینکه بالا دستی شما باید پرداخت شما رو تایید کنه.
احتمالاً دامنه ای که میخواید ثبت کنید قیمتش بالاتر از مقداریه که در پنل شما نشون میده. از پنل اصلیتون قیمت رو میشه چک کرد.(product & pricing) یعنی بالا دستی شما قیمت رو ممکنه درست تعیین نکرده باشه. قیمت رو بررسی کنید ببینید با قیمت های ریسلرکلاب یکسان و بالاتر هست یا نه.
چون من خودم یادمه یکبار هاست ریسلرکلاب خریدم. اونا قیمت رو اشتباه ست کرده بودن. و هاست من فعال نمیشد. تا اینکه اونا تماس گرفتن گفتن ما قیمت رو درست تعیین نکرده بویم.