عزیزان من گیج شدم
آخر چی بگیرم
tplink
sisco چطوره؟
عزیزان من گیج شدم
آخر چی بگیرم
tplink
sisco چطوره؟
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
گارانتی ایزی ماله کجاست؟
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
ایزی نمایندگی رسمی دیلینک تو ایران هستش...
شرکت هم تو تهران هستش...
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
شرکت ایزی ›
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
http://www.dlink-me.com/?navigation=forum
شرکت ایزی ›
D-Link به نظرم مارک خوبی هستش
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
ِشدیدا D-Link پیشنهاد میشه .در هر شرایطی با بالاترین کیفیت ممکن بیشترین بازدهی را دارد .گارانتی و پشتیبانی خوب توسط شرکت ایزی در ایران ، قیمت مناسب و...... فکر نمیکینم برای یک مودم به چیز بیشتری نیاز داشته باشید .
کانفیگ هم اصلا کار مشکلی نیست .شما فقط همان کانفیگ مودم قبلی را بر روی این مودم اجرا میکنید و یک پسسورد هم برای وایرلس مودم تعیین میکنید و استفاده میکنید .
بعد از خرید مودم . با استفاده از صفحه ادمین مودم قبلی تنطیمات dsl (مقدار VCI و VPI ,PORT و .... ) به همراه یوزر و پسوورد را بای مودم جدید وارد کنید !
ممنون دوستان
من تحقیق هام کامل شد
و Dlink نامبر وان هست ظاهرا.
همینو میگیرم
فقط zyxel یا linksys
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
linksys نام تجاری محصولات cisco هستش کسایی که تو کار شبکه هستن می دونن که سیسکو پادشاه برندهای تجیزات شبکه در دنیاست
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
zyxel هم 2 سالی هست اومده بازار و جزو برند های خوب تجهیزات شبکه موجود در بازاره ایران هست .
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
اگه قرار باشه من به مودم هایی که تا حالا فروختم رتبه بدم به شکل زیر رتبه بندی می کنم
linksys
zyxel
asus
smc
huawei
comport
tplink
dlink
alfex
corcess
, ...
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
ایراداتی همچون داغ کردن و هنگ کردن اصلا تو 2 مورد اول وجود نداره
ولی اس ام سی و دیلینک و تی پی لینک و الفکس تا دلتون بخواد داغ کردن و هنگ کردن داره (البته واسه استفاده 2 یا 3 ساعت در روز مناسبه )
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
مزایا 3 مورد اول نسبت به سایر :
عمر بیشتر
برد بیشتر (وایرلس)
گارانتی معتبر و بیشتر
عدم گرم کردن
عدم هنگ کردن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)