-
عضو دائم
جلوگیری از لچ در وی پی اس ویندوز!!
سلام خدمت دوستان.آقا سایت آمار بالا رفته و سایتهای دیگر نامردانه میریزند تو سایتمون و کیلویی لچ میکنند و مادر سرور رو در آورند.. حالا سوال اینجاست چطوری جلوی لچ کردن رو تو یک vps ویندوز که هیچ کنترل پنلی نداره و iis روش نصبه گرفت؟ مجازی ساز هم vm هست؟
-
-
May 5th, 2011 01:51
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : جلوگیری از لچ در وی پی اس ویندوز!!
یه آموزش بود توانجمن که میتونستی سرعت پورت ها رو محدود کنی. محدود کنی دیگه کسی نمیاد!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
-
دوست عزیز برای کانکشن هایی که به سرور متصل میشوند پهنای باند تعریف کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
هاست برتر
دوست عزیز میتونید کمی بیشتر توضیح بدید هممون استفاده کنیم؟
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
هاست برتر
پهنای باند هر چه قدر میخوان استفاده کنن مشکلی نداریم.منتهی وقتی لچ میکنند فشار خیلی زیادی به سرور میاد و سرعت و همه چیز رو میخوابونه و بعضی وقتها مجبور میشم iis رو رستارت کنم!! دیشب در عرض 20 دقیقه 5 دفعه رستارت کردم! منظورم دانلود نیست.محدودیت نمیخوام اعمال بشه فقط جلوی لچ گرفته بشه کافیه
-
-
عضو دائم
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
یه آموزش بود توانجمن که میتونستی سرعت پورت ها رو محدود کنی. محدود کنی دیگه کسی نمیاد!

فکر کنم منظورز ایشون این باشه ببنی این به کارت میاد
http://www.webhostingtalk.ir/f10/3140/
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
محدودیت دانلود بزار برای هر ip مثلا 100 مگ برای هر 1 ساعت برای هر ip
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
تعداد تشکر ها از behrooz_iri به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-