خوب این طور که گفتید سیستم تون سیستم کاملی هست و من منتظر آماده شدن دمو میمونم تا دقیقا ببینم چطوری هست و نظرم رو بهتون میگم
الان امکانش برام نیست چون چند تا پروژه درسی عقب افتاده دارم، بعد از آماده شدنشون بهتون میگم که دقیقا اون قسمتی که گفتین کسی نتونسته توصیف کنه باید چطوری باشه
جناب داوری با توجه به مطالبی که تو اون تاپیک وبلاگ گفتم و حرفهای رد و بدل شده بین شما و این مشتری سابقتون و خیلی چیزا دیگه به نظرم کار شما یه مشکل بزرگ داره! اونم عدم کار سیستمی هست. شما خودتون 5 تا سیستم خوب نوشتین و خودتون سفارشی میکنین و خودتون پشتیبانی میکنین و خودتون بازاریابی میکنین و ... (این طور که من برداشت کردم)
به نظرم شما با هر کدوم از این سیستمها میتونید درآمد خیلی خوبی داشته باشید و خیلی بهتر هم از سیستم پشتیبانی کنید به شرط اینکه رویکردتون رو عوض کنید، شما به چند تا همکار احتیاج دارید که کارهای سادهتر رو براتون انجام بدن مثل همین تبلیغ تو انجمن و بازاریابی یا جواب دادن موارد ساده به مشتری و ... و حتی بررسی سیستمها قبل از تحویل به مشتری و دادن نظر در مورد سیستم ها و ... تهیه محتوی اولیه و شکیل بودن سیستم موقع تحویل و ... و خودتون هم میتونید با فکر باز و فارغ از این مسائل به رفع ایرادها و توسعه سیستم بپردازید.
داشتن یه سیستم موفق و پرفروش فقط مستلزم برنامه نویس خوب بودن نیست، داشتن یه همکار با روابط عمومی بالا گاهی خیلی مهم تر از نوشتن برنامه قوی هست!
البته ممکنه به نظرتون برسه که اون طوری هزینه بالا میره و قیمت بالا میره و کسی نمیخره ، اما به دلیل بالا رفتن میزان فروش میتونید با همین قیمت و حتی پایین تر هم بفروشید و از طرفی چند نفر هم در کنارتون کار خواهند کرد.
اینو به عنوان یه پیشنهاد دوستانه و به عنوان کسی که هم تحصیلاتم در این زمینه هست و هم خودم موارد مشابه زیادی رو دیدم که یه سیستم با وجود ضعفهای زیاد به خاطر داشتن رویکرد سیستمی موفق تر از سیستمهای قوی شما عمل کرده خدمتتون میگم، یه نفری هر چقدر هم که زحمت بکشید و قوی باشید تو یه دایره محدود جلو میرید و حیف هست که این مدلی عمل کنید.