من یک ساعت دیسی شدم :دی
عرض شود که در این موارد ممکن هست از شما شکایت کنند( بسته به طول مدت زمانی که از قرارداد سپری شده و اینکه حجم و میزان کار وهمچنین مبلغ قرارداد چقدر وده)
البته با توجه به نکته ای که عرض شد( اینجا ایرانه) شما میتونین با چرب کردن سبیل مسئول مربوطه قضیه رو ماله کشی کنین و کار دیگه بیخ پیدا نمیکنه.
ولی اگر هم بیخ پیدا کرد فدای سرتون.
دادگاهی میشید و کارشناس میاد و نظر میده و معمولا بین 10 تا 30 درصد مبلغ به عنوان جریمه اخذ میشه.
البت هبرای شرکتهای که خصوصی هستند ( نه افراد حقیقی ) ممکن هست به این علت دیگه از شرکت در مناقصات دولتی و همچنین قرادادهای دولتی محروم شوند.
+ جریمه ای که عرض کردم
و تنها راه چاره هم این هست که با مسئول مربطه صحبت کنین تا سریعا یک نفر جایگزین شما پیدا کنند وگرنه دیگه کار بیخ پیدا کنه شما هستین و دادگاه و مسئول محترم
موفق باشی
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
یادم رفت : ادم وقتی قرارداد میزنه برای همچین مشکلاتی قرارداد میزنه . شما باید همیشه به این قراردادها تبصره و بند ماده اضافه کنی که اگرهمچین مواردی پیش اومد با رجوع به قرارداد و خوندن ماده ای که توافق شده مشکل رو رفع رجوع کنید. همه ماها این مشکلات رو داشتیم .
موفق باشی