نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما در مورد این تاپیک چیست ؟؟

رأی دهندگان
84. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • خوب

71 84.52%
  • بد

0 0%
  • رحمان تاپیک نزنی بهتره

13 15.48%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 82

موضوع: معرفي و آشنايي اعضا با يكديگر (شما هم خودتان را معرفی کنید!)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    699
    تشکر تشکر شده 
    678
    تشکر شده در
    417 پست

پیش فرض پاسخ : معرفي و آشنايي اعضا با يكديگر (شما هم خودتان را معرفی کنید!)

مهــــــراد بابایی هستم 19 ساله متولد فروردین ماه (علاقه شدیدی به فروردینی ها دارم)

رشته تحصیلی دیپلم ریاضی فیزیک دارم ولی فعلا درس اینا تعطیله ...

متولد تهران هستم و حدود دو سالی هست که ساکن قزوینم چند سالی هم در زنجان زندگی کردم و همینطور مدت کوتاهی هم در کرج ...

خارج از دنیای مجازی آدم گوشه گیر و خجالتی هستم و تمام زندگیم تو موسیقی خلاصه میشه حدود 5 سالی میشه که فقط رپ گوش میدم و تو یکی از سایت های معروف رپ مدیر هستم ... حدود 5 سال میشه که میام نت(با ای دی اس ال) اول نت برام تفریح بود و فقط واسه وبگردی و بازی(به صورت انلاین در کلاینت گارنا) میومدم ولی حدود 2 سالی میشه که طرز تفکرم راجع به اینترنت عوض شده و یک سالی میشه کلا گیم و گیم نت رو گذاشتم کنار ...
    سفر داخلی هم شهرهایی زیادی رفتم و خاطرات تلخ و شیرین زیادی هم دارم از سفرهایی که رفتم سفر خارجی هم ایشالا تا 2 ماه دیگه جور میشه

اینترنت یجورایی زندگی عادی رو از من گرفته و اصلا دوست ندارم مثل بقیه زندگی عادی و ساده ای داشته باشم ولی بعضی موقع ها واقعا به کسایی که زندگی ساده ای دارن حسودیم میشه ! همیشه هدف های بزرگی داشتم تو زندگیم ولی هیچ تلاشی نمیکنم که به هدف هام برسم و این خیلی زجرم میده چون زندگیم مثل برق و باد داره میگذره ...

معمولا اگر خواب نباشم پای کامپیوتر هستم (کل زندگیم تو خواب و کامپیوتر خلاصه میشه)
    سایت موزیک رو برای یکی از دوستانم ساختم ولی خودش پیچیدو ما تک و تنها داریم ادارش میکنیم ... ضایس خودمو وبمستر بدونم کسی که برنامه نویسی حرفه ای بلد نباشه نمیتونه وبمستر(موفقی) باشه

فعلا بین یه دو راهی گیر کردم که اگر تصمیمو بگیرم مطمئنم یه روز خوب برای منم میاد

اولا که اومده بودم تو این انجمن جو گرفته بود مثل بقیه هاستینگ بزنم ولی این کارا به ما نیومده کلا واسه این کار ساخته نشدم میدونستم که اگر بدون اطلاعات کافی و تکیه بر اموزش های انجمن بخوام هاستینگ بزنم هم موفق نمیشم هم بازارو خرابتر از اینی که هست میکنم ... آدم پولکی نیستم و زیاد به فکر پول در آوردن نیستم ولی خیلی خوب پول جمع میکنم و ولخرج نیستم
    ویرایش توسط lvlehrad : May 5th, 2011 در ساعت 00:14

2. تعداد تشکر ها ازlvlehrad به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)